Georg-inia pisze:mokkunia pisze:Dziewczyny, kto i kiedy wybiera sie w weekend? Ja się poważnie zastanawiam
nad czym?![]()
Nad tym, żeby się wybrać

Z Browniego się cieszę tak, że aż szok

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Georg-inia pisze:mokkunia pisze:Dziewczyny, kto i kiedy wybiera sie w weekend? Ja się poważnie zastanawiam
nad czym?![]()
gosiaa pisze:Oj czekam niecierpliwie na wieści od Browniego
mokkunia pisze:Browniś![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aniu, może któregoś z tymczasów zaoferować? Ale to same właścicielki by się musiały wypowiedzieć który kot jak do dzieci. Saszka i Jack to odpadają jak na moje.
Etka pisze:Majorka do takich malych dzieci bym nie dala. Wiem jak moja Majka, lata za kotem przytula. Nie wiem jakby sie kotka Maja do mojej Maji zachowalaAle tu sie Magic wypowie bo zna ja przeciez. Ja sobie gdybam
ale moze ze schronu kotunia z pierwszego boksu nr 145?
to sama slodycz, do dzieci mysle ze by sie nadawala. Mlodziutka, kocha czlowieka, ani pazurka nie wystawi, normalnie slodyczka.
Jesli ona domu nie znajdzie to ja ja na tymczas wezme, bo taki kot nie moze marnowac sie w schronie!
mokkunia pisze:Ponieważ nie działa upload miau i nie mam jeszcze doklonowanego posta jako 2 na 1 stronie (napisałam w tej sprawie do moda) chciałam tu dać znać, że aktualny stan konta schroniskowego to 498,71zł.
Jakby ktoś chciał szczegóły proszę o PW, jak się uporam z problemami technicznymi niezależnymi ode mnie to rozliczenie będzie jak zawsze w 2 poście na 1 stronie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina i 693 gości