Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
żabciarybcia pisze:Zimno się robi.................Mieszkanie trzeba podgrzać - i w związku z tym zapraszam łasuchy na kolejną edycję naszej cukierni.
Piekłam trochę ciastek dla klubu gdzie trenują moje dzieci - i teraz, już na spokojnie przyszło mi do głowy, że dawno,dawno nie robiłam
" świńskich uszek"
Powidełka właśnie usmażyłam osobiście - zdegustowałam, wyszły doskonałe, jak zawsze bez grama cukru - to dla odchudzających się.
Tak więc jeżeli ktoś jest chętny - zapraszam. Warunki standardowe - 15 zł za 1/2 kg + transport , zbieramy zamówienia przez 7 dni od pierwszej oferty.
I najważniejsze - tym razem zbieramy na kociaste którymi zaopiekowała się Marcjannakape
Kicia_ pisze:Próbuję uzyskać szczegółowe informacje telefonicznie od poniedziałku, ale jest z tym problem. Te osoby, które odbierają nic na ten temat nie wiedzą i odsyłają mnie do osób, do których nie sposób się dobić, bo albo jeszcze ich nie ma, albo juz ich nie ma, albo są bardzo zajęte, a potem juz ich nie ma, itd...
Never pisze:A co z buraskiem z wrzodami zamiast oczu?
ossett pisze:Never pisze:A co z buraskiem z wrzodami zamiast oczu?
A czy tak trudno się domyśleć co się z nim najprawdopodobniej stało?
martka pisze:Mam wrażenie, źe ten kocurek został oddsany przez ludzi, którzy przy mnie Go adoptowali w lutym. Obym się jednak myliła![]()
BARAK:
629/08 DEMON - Czarno-biały kastrat, 6 lat, oddany przez właścicieli. Kocurek jest alergikiem i potrzebuje specjalistycznej karmy.
marcjannakape pisze:martka pisze:Mam wrażenie, źe ten kocurek został oddsany przez ludzi, którzy przy mnie Go adoptowali w lutym. Obym się jednak myliła![]()
BARAK:
629/08 DEMON - Czarno-biały kastrat, 6 lat, oddany przez właścicieli. Kocurek jest alergikiem i potrzebuje specjalistycznej karmy.
To spróbuj dowiedziec się w schronie kto go oddał.
A umowe z tymi ludźmi podpisywałaś?
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 70 gości