postep gapy niesamowity

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agul-la pisze:dziewczyny opanujcie sie, bo krolowa panikarzy na zawal nam zejdzietrzeba byc dobrej mysli zawsze i wszedzie
![]()
postep gapy niesamowitywyrabia sie dziewczyna niesamowicie
a kret to mi zawsze imponowac bedzie nie ma co
i w koncu okazja przyjrzec sie eleganckiemu
agul-la pisze:dr. niziolek ma tak pozytywnie brzmiace nazwisko, ze po prostu nie moglby was zabicciesze sie, ze z rudencja to nic powaznego. a czemu nie moze jesc do jutra?
agul-la pisze:co ty?ja bylam pewna, ze to jakis starszy pana wyglada jak hobbit?
![]()
agul-la pisze:u mnie wlasnie mamy teatr. lusia lezy na tapczanie i spoglada laskawym okiem na rycha, ktory bawi sie pileczka popisujac sie przed nia swymi kocimi ruchamiale cos czuje, ze zaraz klucha spusci mu lomot, bo widac w jej ochach chec posiadania tej pileczki
efreja pisze:Vadee, ty nie przejmuj się spóźnieniem. Dr Niziołek codziennie tą trasą jeździ do pracy więc wie jak to wygląda. Przecież nie poszliście sobie na piwo tylko staliście w korku. Bardzo się cieszę, że diagnoza jest taka jaka jest. Resztę zrobi się za jakiś czas i Rudencja będzie oddychać na obie dziurki. Nie powiedziałam ci, że Niziołek to młody facet bo myślałam, że byłaś na jego stronie internetowej, tym bardziej że są tam zamieszczane często ciekawe informacje.
vadee pisze: [ Dzielna dziewczynka
No i walczyła jak lew z narkozą - leży już taka dętka, wet jej pakuje wziernik w gardziołko, a ona łapką kulturalnie go odsuwa i daje do zrozumienia, ze dziękuje bardzo za dobre chęci, ale sobie wyprasza
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 95 gości