Chat pisze::ryk: Rozumiem: zwlaszcza ten uklad wydalniczy moze byc niepokojacy! Na szczescie w przypadku frytek nie ma takich watpliwosci
No układ wydalniczy (nerki +siuśki) na mnie mniej działa niz pokarmowy (flaki +qoo)

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Chat pisze::ryk: Rozumiem: zwlaszcza ten uklad wydalniczy moze byc niepokojacy! Na szczescie w przypadku frytek nie ma takich watpliwosci
Georg-inia pisze:MarciaMuuu pisze:Chat pisze:No takie malze z czarna muszla, sa na zdjeciu - miedzy innymi owocami morza. Marcia, Ty musisz koniecznie to nadrobic!
Sorry, ale błłlleeeeee![]()
Nie jadam oślizgłych rzeczy, które mają w sobie układ wydalniczy i układ pokarmowy i serce i układ nerwowy centralny i wszystko to nie usunięte![]()
Frytki zjem
![]()
![]()
dobre, muszę zapamietać, bo ja też robaków nie jadam, ale wciąż ktoś mnie namawia, to teraz będę mieć dosadny argument
Chat pisze:Jejku, musze Wam zepsuc troche humor. Zawsze lubilam pieski rasy Jack Russel - zywe, inteligentne. Od wczoraj ta rasa mi cos obrzydla. I znowu z winy czlowieka, jak zwykle zreszta. Kumpela znalazla kota w garazu. Taki fajny, dochodzacy na karmienie miziak. Weszla na sam koniec i bylo za pozno, dwa psy go wlasnie dobijaly i oszczedze Wam szczegolow. Kumpela na srodkach uspokajajacych, zadzwonila na policje, wlasciciel "pieskow" usilowal sie wyprzec,ale dowody bylyTo juz drugi zagryziony kot w okolicy. Mam nadzieje, ze teraz juz cos z tym zrobia.Wlasciciel tych psich rzeznikow jezdzi z nimi na polowania... Wyc sie chce...
Monostra pisze::( Chat, te psy właściciel tak luzem puszcza?!
PS. Mule i inne opisy - błee, dobrze że już po śniadaniu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 51 gości