Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bolkowa pisze:Allana, którego dobre ręce wyciągnęły spod kaloryfera i koniec imprezki spędził nakolankowo
Karolka pisze:Bolkowa pisze:Allana, którego dobre ręce wyciągnęły spod kaloryfera i koniec imprezki spędził nakolankowo
Allan jest kochany!!
Cioteczki ja niedawno doczołgałam się do domu...
Olu, impreza była świetna.
Specjalne buziaki dla siostry prezes i xandry![]()
Dla pozostałych ciotek pozdrowieniai... czekamy na kolejny zlot.
Bolkowa pisze:
A wracając do życia codziennego, czy widziałyścię tę biedę z PUCHATKOWA![]()
Kiedyś to był pers podobno. Nie dałoby się jakoś kociny wspomóc w leczeniu
Może z FS
![]()
Linku Wam nie podam, bo to umiejętność, której jeszcze nie posiadłam.
Serniczek pisze:APEL O POMOC NA RATOWANIE ŻYCIA!!!!!!! tu jest wątek kici http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=82 ... sc&start=0. Błagamy wpłacajcie cokolwiek W tej chwili postawiłam do dyspozycji kici cały nasz stan posiadania-wszystko co przekażecie dla niej natychmiast prześlemy osobie ratującej kotkę.Szczegóły walki o zycie na wątku...czas działa na niekorzyśc kota!!!!!!Potraktujmy to jako sprawę wymagająca natychmiastowej reakcji.....,żeby nie było za póżno!!!!!Nie dajmy umrzec tej malutkiej....to człowiek ja tak "urządził" Proszę, błagam......
Marcelibu pisze:Przyznam się, że wysłałam link również do Siostry Zirael, bo fizycznie być z nami nie mogła, ale zaznaczała, że chciała być mentalnie. Tylko chyba jeszcze jakieś opisy muszę zapodać (who is who?).
tufcio pisze:A będę mogła do paktu dołączyć i na następny sabat też się wprosić?
Keirzontko pisze:Dziewczyny do kogo napisać w sprawie dołączenia do paktu?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 23 gości