PAKT CZAROWNIC 7 !!!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 12, 2008 22:17

A oto główna atrakcja nastołowa sabaciku :wink: Zanim żarełko trafiło na stół Fifi robił za potrawę główną:

Obrazek

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Nie paź 12, 2008 22:58

Bolkowa pisze:Allana, którego dobre ręce wyciągnęły spod kaloryfera i koniec imprezki spędził nakolankowo

:mrgreen:

Allan jest kochany!!

Cioteczki ja niedawno doczołgałam się do domu...
Olu, impreza była świetna. :love:
Specjalne buziaki dla siostry prezes i xandry :lol:

Dla pozostałych ciotek pozdrowienia :D i... czekamy na kolejny zlot. 8)
Obrazek

Karolka

Od: Nie kwi 03, 2005 22:23

Post » Nie paź 12, 2008 23:24

Karolka pisze:
Bolkowa pisze:Allana, którego dobre ręce wyciągnęły spod kaloryfera i koniec imprezki spędził nakolankowo

:mrgreen:

Allan jest kochany!!

Cioteczki ja niedawno doczołgałam się do domu...
Olu, impreza była świetna. :love:
Specjalne buziaki dla siostry prezes i xandry :lol:

Dla pozostałych ciotek pozdrowienia :D i... czekamy na kolejny zlot. 8)

Ja tam takie imprezki to mogę co miesiąc uskuteczniać - większa częstotliwość niemożliwa, bo za dużo sprzątania jest :roll:

Allanowi chyba powinnam na cito innego DT szukać, bo hrabia coraz bardziej się wycofuje przy Puszkinie :? Tylko oni tak bardzo się kochają :roll: Właśnie wylizywanko wzajemne uskuteczniają :wink:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Pon paź 13, 2008 10:34

Bolkowa pisze:
A wracając do życia codziennego, czy widziałyścię tę biedę z PUCHATKOWA :strach: :?: Kiedyś to był pers podobno. Nie dałoby się jakoś kociny wspomóc w leczeniu :?: Może z FS :?:
Linku Wam nie podam, bo to umiejętność, której jeszcze nie posiadłam.

Jedyna Bolkowa zapamiętała, że Sabacie o kotach BARDZO dużo gadałyśmy!
Bolkowa ja to stworzenie, co niby kiedyś kotem było widziałam... Serce pęka. Linka nie dam, bo mi net nie wydoli. Jestem za tym, żeby Puchatkowy Fundusz wspomóc. Kasa leży... A kot w potrzebie czeka. Wnioskuję o przekazanie na Fundusz Puchatek 250 zł z FS. Kto za??
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pon paź 13, 2008 10:47

Chyba się uda...

Serniczek pisze:APEL O POMOC NA RATOWANIE ŻYCIA!!!!!!! tu jest wątek kici http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=82 ... sc&start=0. Błagamy wpłacajcie cokolwiek W tej chwili postawiłam do dyspozycji kici cały nasz stan posiadania-wszystko co przekażecie dla niej natychmiast prześlemy osobie ratującej kotkę.Szczegóły walki o zycie na wątku...czas działa na niekorzyśc kota!!!!!!Potraktujmy to jako sprawę wymagająca natychmiastowej reakcji.....,żeby nie było za póżno!!!!!Nie dajmy umrzec tej malutkiej....to człowiek ja tak "urządził" Proszę, błagam......Obrazek

Przekopiowałam z wątku Funduszu Puchatek. Liczy się czas!

Czarownice - decyzja jest potrzebna :!:
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pon paź 13, 2008 12:22

nie lubie plaskatych, ale to nie jest sytuacja, kiedy plaskatość jest istotna....

jestem naturalnie za

PS. siedzę i oglądam zdjęcia i obiecuję sobie po tysiąckroć, że następnym razem mnie nie zabraknie
ObrazekObrazekObrazek

Zirael

Od: Pt kwi 18, 2008 21:29

Post » Pon paź 13, 2008 12:28

Zdjęcia z mojego aparatu zrzucone i wgrane na Fotosik. Linki wysłałam na PW. Czy któraś z Czarownic nie dostała takowego?
Przyznam się, że wysłałam link również do Siostry Zirael, bo fizycznie być z nami nie mogła, ale zaznaczała, że chciała być mentalnie. Tylko chyba jeszcze jakieś opisy muszę zapodać (who is who?).
Marcelibu

Post » Pon paź 13, 2008 13:38

swoje fotki zrzuce wieczorem i tez podesle komu trzeba na PW linka do albumu :wink:
Obrazek

Pirackie czarne Trio: Brucek (2001-2015), Hrupka (2001-2016), Rysio (2002-2018)
Wiórka (2016-2018)
Neska (2018–2023)
Pirat-PirKa (2017-2025)

Anja

Od: Śro lis 06, 2002 9:01

Post » Pon paź 13, 2008 13:52

Marcelibu pisze:Przyznam się, że wysłałam link również do Siostry Zirael, bo fizycznie być z nami nie mogła, ale zaznaczała, że chciała być mentalnie. Tylko chyba jeszcze jakieś opisy muszę zapodać (who is who?).

Ne ne ne 8) niech zgaduje who is who :mrgreen:
Obrazek

Karolka

Od: Nie kwi 03, 2005 22:23

Post » Pon paź 13, 2008 14:41

Co z Puchatkami? Wysyłamy kasę??
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pon paź 13, 2008 15:13

Się ubawiłam, że ho ho!
Ciotki paktowe i niepaktowe - same śliczne laski! W ogóle brak mi słów, żeby opisać, jak się cieszę, że Was poznałam!
Ola - jesteś BOOOSKAAAAAAA!!!
:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

xandra - masz super rodzinkę! :D

Tylko nie wiem, czemu w niedzielę te koty tupały tak głośno? :twisted: Choć TŻ się upierał, że wcale :wink:

Jeśli chodzi o kocinkę-persinkę - jestem za. Straszna bida. Jak zobaczyłam te łapki cienkie na zdjęciach, to aż mnie zabolało fizycznie, po plecach przeszło. Jeśli możemy pomoc - pomóżmy.

tufcio pisze:A będę mogła do paktu dołączyć i na następny sabat też się wprosić? :twisted:

Siostro Prezes - głosuję całym sercem ZA. Znam potencjalną czarownicę.
Tylko musi coś wymyślić, że jej na sabacie nie było - mówiła mi, że nie mogła, ale tak łatwo nie przejdzie, nie? :twisted:

Jeśli Brucek urodził, to każdy urodzi! - the best! :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Pon paź 13, 2008 15:14

Zdjęcia zgram dziś wieczorem, albo jutro rano i podeślę link.
Na razie muszę chałupę odgracić - choć to przecież nie u mnie był sabat :wink:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Pon paź 13, 2008 15:25

Hmmmm....
W takim razie niech Tufcio na dobry początek sama się opodatkuje na rzecz Funduszu Specjalnego (czyli wpłaci odpowiednio wysokie wpisowe). :wink:

I witamy w Pakcie!!

Joshua_ada... Mam prośbę! Wiesz jak to jest u mnie netem... A Siostra Skarbniczka zalatana straszliwie...
Czy mogłabyś kochana Siostro podawać numer konta zainteresowanym?
Oczywiście numer konta PAKTU :twisted:
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pon paź 13, 2008 15:34

Jeszcze jedna Forumowiczka chciała do Paktu. Tylko nick mi umknął... :oops: . Zaraz poszukam.
Marcelibu

Post » Pon paź 13, 2008 15:35

Keirzontko pisze:Dziewczyny do kogo napisać w sprawie dołączenia do paktu? 8)

O znalazłam. To przyjmujemy, "co nie"? :D 8)
Marcelibu

[poprzednia][następna]