A59 i wszystkim, którzy byli dziękuję za wspaniałe przyjęcie! Tak trochę na wariata jechałam, z lekkim strachem a spotkałam się z ciepłem, życzliwością i GOŚCINNOŚCIĄ. Do 5.20 ze mną A59 i Villemo trwały.
Było SUPER.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bolkowa pisze:Kochane, właśnie powstałam z drugiej drzemki (pierwsza była w pociągu - tak byłam zaspana, że próbowałam we Wrześni wysiąść- zaraz rzeźwinka się zrobiłam).
A59 i wszystkim, którzy byli dziękuję za wspaniałe przyjęcie! Tak trochę na wariata jechałam, z lekkim strachem a spotkałam się z ciepłem, życzliwością i GOŚCINNOŚCIĄ. Do 5.20 ze mną A59 i Villemo trwały.
Było SUPER.
Marcelibu pisze:Dla mnie to był bardzo ważny wieczór i noc. Dzięki Wam. I za to bardzo dziękuję. Trudno mi znaleźć słowa odpowiednie, ale starałam się to przekazać telefonicznie i przez SMS. I ja dziękuję z piękne słowa i SMSy.
I znów, jak kiedyś jest pięknie. A nawet jeśli nie teraz, to mam nadzieję. A to takie ważne, żeby ją mieć.
Dziękuję bardzo.
Xandra - ja uwielbiam, kiedy starasz się tak bardzo wyraźnie mówić. A uroku masz przy tyyyyyle, że "ho-ho"
.
Dziewczyny - było extra. Bolkowa - mistrzostwo świata za przyjazd do Warszawy i powrót do Poznania o godz. 5,50. A59 - super wypas żarcia i napitku. Barbra50 - super zasuwasz swoim autkiem. Wiele Osób by tu trzeba było wymieniać. No i Siostra Prezes - jak zwykle "zajefajna" po swojemu. Nie wiem tylko jak sąsiedzi Oli wytrzymali
![]()
. Dobrze, że ta straż miejska, która podjechała pod blok, to nie była do nas
.
Foty zwalę jutro na komputer (kabelek został w pracy). Chyba założę album na Fotosiku i dam link.
Zirael pisze:Marcelibu pisze:Dla mnie to był bardzo ważny wieczór i noc. Dzięki Wam. I za to bardzo dziękuję. Trudno mi znaleźć słowa odpowiednie, ale starałam się to przekazać telefonicznie i przez SMS. I ja dziękuję z piękne słowa i SMSy.
I znów, jak kiedyś jest pięknie. A nawet jeśli nie teraz, to mam nadzieję. A to takie ważne, żeby ją mieć.
Dziękuję bardzo.
Xandra - ja uwielbiam, kiedy starasz się tak bardzo wyraźnie mówić. A uroku masz przy tyyyyyle, że "ho-ho"
.
Dziewczyny - było extra. Bolkowa - mistrzostwo świata za przyjazd do Warszawy i powrót do Poznania o godz. 5,50. A59 - super wypas żarcia i napitku. Barbra50 - super zasuwasz swoim autkiem. Wiele Osób by tu trzeba było wymieniać. No i Siostra Prezes - jak zwykle "zajefajna" po swojemu. Nie wiem tylko jak sąsiedzi Oli wytrzymali
![]()
.
Foty zwalę jutro na komputer (kabelek został w pracy). Chyba założę album na Fotosiku i dam link.
![]()
![]()
Marcelibu pisze:I znów, jak kiedyś jest pięknie. A nawet jeśli nie teraz, to mam nadzieję. A to takie ważne, żeby ją mieć.
.
kristinbb pisze:No to miałyście super zjazd...![]()
![]()
![]()
Marcelibu pisze:Zirael pisze:Marcelibu pisze:Dla mnie to był bardzo ważny wieczór i noc. Dzięki Wam. I za to bardzo dziękuję. Trudno mi znaleźć słowa odpowiednie, ale starałam się to przekazać telefonicznie i przez SMS. I ja dziękuję z piękne słowa i SMSy.
Dziękuję bardzo.
.
![]()
.
![]()
![]()
Ale link tylko dla obecnych na imprezie![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, Google [Bot], label3 i 79 gości