PAKT CZAROWNIC 7 !!!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 12, 2008 14:58

Kochane, właśnie powstałam z drugiej drzemki (pierwsza była w pociągu - tak byłam zaspana, że próbowałam we Wrześni wysiąść :strach: - zaraz rzeźwinka się zrobiłam).

A59 i wszystkim, którzy byli dziękuję za wspaniałe przyjęcie! Tak trochę na wariata jechałam, z lekkim strachem a spotkałam się z ciepłem, życzliwością i GOŚCINNOŚCIĄ. Do 5.20 ze mną A59 i Villemo trwały.
Było SUPER.

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Nie paź 12, 2008 15:59

Bolkowa pisze:Kochane, właśnie powstałam z drugiej drzemki (pierwsza była w pociągu - tak byłam zaspana, że próbowałam we Wrześni wysiąść :strach: - zaraz rzeźwinka się zrobiłam).

A59 i wszystkim, którzy byli dziękuję za wspaniałe przyjęcie! Tak trochę na wariata jechałam, z lekkim strachem a spotkałam się z ciepłem, życzliwością i GOŚCINNOŚCIĄ. Do 5.20 ze mną A59 i Villemo trwały.
Było SUPER.

to super, a teraz foty!
ObrazekObrazekObrazek

Zirael

Od: Pt kwi 18, 2008 21:29

Post » Nie paź 12, 2008 16:15

Zirael, wybrałam się bez aparatu, więc Ci w tym temacie nie pomogę.

Poznałam koty A59 - dwa złe (to określenie Oli) - Fifi i Mini, które majestatycznie przemykały między nami ( Fifi dał się z godnościa pogłaskać), Kikę -kota szafowego, Allana, którego dobre ręce wyciągnęły spod kaloryfera i koniec imprezki spędził nakolankowo, miałam też szczęście poznać Puszkina - początkowo tylko jego głowę, potem ukazał mi się w całości.

Bolkowa

Post » Nie paź 12, 2008 17:11

ustaliłysmy, ze fotek na forum nie bedzie
na priva chyba mozna ;)
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Nie paź 12, 2008 18:02

Dla mnie to był bardzo ważny wieczór i noc. Dzięki Wam. I za to bardzo dziękuję. Trudno mi znaleźć słowa odpowiednie, ale starałam się to przekazać telefonicznie i przez SMS. I ja dziękuję z piękne słowa i SMSy.

I znów, jak kiedyś jest pięknie. A nawet jeśli nie teraz, to mam nadzieję. A to takie ważne, żeby ją mieć.
Dziękuję bardzo.

Xandra - ja uwielbiam, kiedy starasz się tak bardzo wyraźnie mówić :ryk: . A uroku masz przy tyyyyyle, że "ho-ho" :lol: .

Dziewczyny - było extra. Bolkowa - mistrzostwo świata za przyjazd do Warszawy i powrót do Poznania o godz. 5,50. A59 - super wypas żarcia i napitku. Barbra50 - super zasuwasz swoim autkiem 8) . Wiele Osób by tu trzeba było wymieniać. No i Siostra Prezes - jak zwykle "zajefajna" po swojemu. Nie wiem tylko jak sąsiedzi Oli wytrzymali 8) :roll: . Dobrze, że ta straż miejska, która podjechała pod blok, to nie była do nas :wink: .

Foty zwalę jutro na komputer (kabelek został w pracy). Chyba założę album na Fotosiku i dam link.
Marcelibu

Post » Nie paź 12, 2008 18:40

Marcelibu pisze:Dla mnie to był bardzo ważny wieczór i noc. Dzięki Wam. I za to bardzo dziękuję. Trudno mi znaleźć słowa odpowiednie, ale starałam się to przekazać telefonicznie i przez SMS. I ja dziękuję z piękne słowa i SMSy.

I znów, jak kiedyś jest pięknie. A nawet jeśli nie teraz, to mam nadzieję. A to takie ważne, żeby ją mieć.
Dziękuję bardzo.

Xandra - ja uwielbiam, kiedy starasz się tak bardzo wyraźnie mówić :ryk: . A uroku masz przy tyyyyyle, że "ho-ho" :lol: .

Dziewczyny - było extra. Bolkowa - mistrzostwo świata za przyjazd do Warszawy i powrót do Poznania o godz. 5,50. A59 - super wypas żarcia i napitku. Barbra50 - super zasuwasz swoim autkiem 8) . Wiele Osób by tu trzeba było wymieniać. No i Siostra Prezes - jak zwykle "zajefajna" po swojemu. Nie wiem tylko jak sąsiedzi Oli wytrzymali 8) :roll: . Dobrze, że ta straż miejska, która podjechała pod blok, to nie była do nas :wink: .

Foty zwalę jutro na komputer (kabelek został w pracy). Chyba założę album na Fotosiku i dam link.

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

Zirael

Post » Nie paź 12, 2008 19:16

Zirael pisze:
Marcelibu pisze:Dla mnie to był bardzo ważny wieczór i noc. Dzięki Wam. I za to bardzo dziękuję. Trudno mi znaleźć słowa odpowiednie, ale starałam się to przekazać telefonicznie i przez SMS. I ja dziękuję z piękne słowa i SMSy.

Dziękuję bardzo.

Ale link tylko dla obecnych na imprezie :mrgreen: :smokin:
Marcelibu

Post » Nie paź 12, 2008 19:25

Marcelibu pisze:I znów, jak kiedyś jest pięknie. A nawet jeśli nie teraz, to mam nadzieję. A to takie ważne, żeby ją mieć.

będzie, zobaczysz sama, a jak o zdrowie nie zadbasz to masz k... wp... ;) , naprawde sie martwimy, bo Ty zawsze dbasz o innych a o siebie nie :(

jestem usprawiedliwiona :P
miałam wczoraj wk..., malibu pomogło ;)

"czesc ciociu" :P

xandra

Post » Nie paź 12, 2008 19:39

Komp mi pada...
Powiem tak: KOCHAM WAS!
Dziękuję Wam!

Bolkowa jest :king:

:D
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Nie paź 12, 2008 19:52

No to miałyście super zjazd... :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Nie paź 12, 2008 20:01

kristinbb pisze:No to miałyście super zjazd... :lol: :lol: :lol: :lol:

nooo, był zjazd ;)
u mnie koło 11 w południe ;)

myslałam ze mi głowa peknie na tysiac kawałkow :roll:

xandra

Post » Nie paź 12, 2008 20:23

Marcelibu pisze:
Zirael pisze:

Dziękuję bardzo.

Ale link tylko dla obecnych na imprezie :mrgreen: :smokin:

ależ ofkorsik, żaden problem, ja byłam obecna duchowo :wink:
ObrazekObrazekObrazek

Zirael

Post » Nie paź 12, 2008 20:51

xandra pisze:
"czesc ciociu" :P

:ryk: :ryk: :ryk:
Ale dobrze, że jeszcze wiedziałaś, w którym rzędzie 8)
Marcelibu

Post » Nie paź 12, 2008 21:46

dzięki za gościnę i ciepłe przyjęcie :)
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Nie paź 12, 2008 22:11

Na spotkaniu padło kilka złotych myśli, zapamiętałam jedną - jeżeli Bruckowi (kocur z pirackiego trio) udało się urodzić, to każdy urodzić może. :lol:
Każdy może sobie podłożyć własne tłumaczenie pod tę myśl.
Było jeszcze parę innych ale pamięć zawodzi.

A wracając do życia codziennego, czy widziałyścię tę biedę z PUCHATKOWA :strach: :?: Kiedyś to był pers podobno. Nie dałoby się jakoś kociny wspomóc w leczeniu :?: Może z FS :?:
Linku Wam nie podam, bo to umiejętność, której jeszcze nie posiadłam.

A59, udało Ci się odgruzować już kuchnię :?:
A jeżeli chodzi o sałatki to poproszę o przepisy. Na zupę cebulową też.
Szkoda, że nie ma ikonki z dużym jęzorem, który bużkę oblizuje - wstawiłabym co najmniej takie trzy.

Bolkowa

[poprzednia][następna]