gdybym oddała tymczaskę, Jezu... tylko to chyba za daleko troche by takie malenstwo jechało?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
malawaszka pisze:piccolo pisze:Co to za mordownia w Olkuszu??????
Skad tak przerażająca ilość małych kotów?
to prywatne "schronisko" - sama się zastanawiałam po co zwożą tam te wszystkie koty - one tam umierają z głodu, z robali, z wirusów, a że to w większości wiejskie tereny to kto przyjdzie adoptować kota? z psami zresztą podobnie bo przepełnienie straszne jest, już kiedyś krakowski ktoz brał się za to miejsce, ale nic z tego nie wyszło - bo oczywiście nikt nie widział zaniedbań i wszystko było cacy![]()
malawaszka pisze:Kinya możesz się dowiedzieć czegoświęcej - jak ma być to nowe schr. zbudowane? coś już zaczęli robić? może chociaż udałoby się dopilnować, żeby zbudowali porządnie a nie jeden wielki wybieg
Keirzontko pisze:Zrobiłam już na przyszłość bannerek tylko nie umiem zrobić tego takiego kodu żeby się dało w niego klikać itd.
Popieram aby podać więcej informacji do ewentualnych maili.
mjs pisze:Dziewczyny, z ochotą napiszę maila, ale może ktoś wstawi w tym wątku bardziej dokładną informację o tym "schronisku". Adres, ile zwierząt tam jest, kto prowadzi schronisko, w jakim stanie jest to miejsce, jaką opiekę mają zwierzęta. Ja wiem, że kociaki dają świadectwo temu miejscu, ale skoro maile mają odnieść skutek to pewnie trzeba bardziej dokładne wiadomości posiadać. Można też napisać do krakowskiej telewizji, do programu Kundel bury .
malawaszka pisze:mjs pisze:Dziewczyny, z ochotą napiszę maila, ale może ktoś wstawi w tym wątku bardziej dokładną informację o tym "schronisku". Adres, ile zwierząt tam jest, kto prowadzi schronisko, w jakim stanie jest to miejsce, jaką opiekę mają zwierzęta. Ja wiem, że kociaki dają świadectwo temu miejscu, ale skoro maile mają odnieść skutek to pewnie trzeba bardziej dokładne wiadomości posiadać. Można też napisać do krakowskiej telewizji, do programu Kundel bury .
tam próbował robić porządek krakowski toz - i co? i nic, a mieli masę dowodów!!! prokuratura umorzy każdą kolejną próbę... Pani Magda Hejda też tam kiedyś już była... Powiatowy nie widzi tam żadnych zaniedbań...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], jolka2, puszatek i 323 gości