Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ko_da1 pisze:tak przepełnienie wszedzie duże![]()
dla Szejka każde kciuki wskazane im więcej tym lepiej
![]()
ja dla odmiany mam super wiadomość![]()
pewnie większość pamieta Gina i Baksa których to wraz z Iwona_35 zawiozłyśmy do Krakowa na tymczas do anna_09![]()
a więc ............. właśnie Jola dzwoniła że prosi o zdjęcie chlopaków z niekochanych bo obaj u niej zostają na stałe![]()
![]()
![]()
( skąd ja wiedziałam że tak sie to skończy)
buziaki dla mjs bo wiem że obie debatowały i napewno zaraz przeczytają ten wpisek![]()
no i czekam na wieści o burej kici która miała dziś 2 operacje ale o szczegołach opowie Mała nie chce tu namiszać
Mała1 pisze:karee ja bede, ale niestety nie bede długo m,musze gnac do pracy.
karee pisze:Wiec juz na pewno w tygodniu jakos sie umowimy. jutro pracuje
ko_da1 pisze:Łapka sie wybudziła ładnie , apetyt ma rewelacyjny a urobek prawidłowy, ładnyłazi już w tej klatce ale momentami gdy ją boli wydaje z siebie takie wiecie inne "miau" które przeraza moją ciocie niestety
w sumie to wogole jej pierwszy kot a ja jeszcze dałam jej w gipsie
myślałam że lapka bedzie nastawiona i gips a tu doszła niestety operacja i są szwy i to bardzo komplikuje sytuacje
ja nie jestem w stanie tam codzien być a kicia jest w Michałkowicach
Mała sie klonuje i tam dodatkowo jeździ ja też byłam z rana dziś po zakupach w aptece ale czy byłby ktoś kto w razie jakiś problemów mogłby tam szybko podjechać ??
Lola w sumie sie zaoferowała ale sama z Szejkiem nie wyrabia i też brakuje jej doby
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Tundra i 144 gości