Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alus1 pisze:Kiedyś mojej mamie, jak jeszcze wnuczki nie miała, zrobiłam kalendarzyk na biurko ze zdjęciami jej ukochanej suni, to był jej najlepszy prezent na gwiazdę a zdjęcia z niego trzyma dziśTakie kalendarze to jest niesamowita niespodzianka i prezent dla właściciela zwierzaka aż płaczą ze szczęścia
JoasiaS pisze:MarciaMuuu pisze:A w grudniu powiesimy na choince bombkę z Frodziaszkiem:
Joasia
JoasiaS pisze:Chat pisze:Jak sie ma takie modele...
Wszyscy tu macie takie modele w domu!![]()
amyszka pisze:JoasiaS pisze:MarciaMuuu pisze:A w grudniu powiesimy na choince bombkę z Frodziaszkiem:
Joasia
Mój faworyt![]()
Chociaż wszystkie są przecudne
olaxiss pisze:amyszka pisze:JoasiaS pisze:MarciaMuuu pisze:A w grudniu powiesimy na choince bombkę z Frodziaszkiem:
Joasia
Mój faworyt![]()
zgadzam się
listopad nie ma TAKICH stóp:PDorota pisze:olaxiss pisze:amyszka pisze:JoasiaS pisze:MarciaMuuu pisze:A w grudniu powiesimy na choince bombkę z Frodziaszkiem:
Joasia
Mój faworyt![]()
zgadzam się
Listopad jest lepszy
pluszak pisze:Dorota pisze:listopad nie ma TAKICH stóp:Polaxiss pisze:amyszka pisze:JoasiaS pisze:MarciaMuuu pisze:A w grudniu powiesimy na choince bombkę z Frodziaszkiem:
Joasia
Mój faworyt![]()
zgadzam się
Listopad jest lepszy
rozjechała całą rodzinę i będzie dalej jeździć walcemDorota pisze:pluszak pisze:Dorota pisze:listopad nie ma TAKICH stóp:Polaxiss pisze:amyszka pisze:JoasiaS pisze:MarciaMuuu pisze:A w grudniu powiesimy na choince bombkę z Frodziaszkiem:
Joasia
Mój faworyt![]()
zgadzam się
Listopad jest lepszy
No nie ma.
Ale ma ciekawskie spojrzenie z tego walca
pluszak pisze:Dorota pisze:rozjechała całą rodzinę i będzie dalej jeździć walcempluszak pisze:Dorota pisze:listopad nie ma TAKICH stóp:Polaxiss pisze:amyszka pisze:JoasiaS pisze:MarciaMuuu pisze:A w grudniu powiesimy na choince bombkę z Frodziaszkiem:
Joasia
Mój faworyt![]()
zgadzam się
Listopad jest lepszy
No nie ma.
Ale ma ciekawskie spojrzenie z tego walca
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter, Majestic-12 [Bot], Silverblue i 14 gości