Perełka i LOLUŚ w nowym domu wierze że bedzie im tam dobrze i że będą szczęsliwi ale po wczorajszym dniu poprostu mam dośc
cHYBA ZARAZ DOSTANE SZAŁU -wczoraj miałam telefon od pani która wzieła jakies 2 tyg. temu Bolka stwierdziła ze musi go oddac poniewaz za nim nie nadąza cytuje ,grzecznie ją pytam w czym problem a ona ze wszędzie znajduje kupy wytłumaczyłam ze musi byc jakaś przyczyna itpale pani nie chciała słuchac stwierdziła ze postępuje z godnie z umowa bo kot nie spełnił jej oczekiwań

.Powiadomiłam panią ze skoro tak to niech go przywiezie o na na to no chyba pani oszalała [pani jest z rudy śląskiej] i powiedziała ze jesli nikt go nie zabierze to go wypuści .Mam niedaleko [bytom ] siostry pojechał więc po niego i okazało sie ze Bolek jest chory EWIDĘTNIE ZANIEDBANY KOCI KATAR [CHLAMEDIA] POPROSTU SZOK JAK MOZNA BYC TAK BEZDUSZNYM CZŁOWIEKIEM ,PRZECIEZ MOGŁA WCZEŚNIEJ NAPISAC ZE KOT ZACHOROWAŁ I GO INE CHCE CZY NIE MOZE LECZYC ONA POPROSTU SIEDZIAŁA CICHO I I CZEKAŁA CHYBA AZ KŁOPOT SAM SIE ROZWIĄZE

Kociak jest u siostry ale najlepiej by było gdyby wrózcił domnie jak najszybciej ,ale tu znów w gre wchodzą kłopoty finansowe

nie mam za co tam dojechac pomózcie prosze