Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociama pisze:Zosiu Kochana bardzo sie martwię o Ciebie![]()
Chciałabym żeby Cię nie bolało Trzymam za Twoje zdrówko![]()
![]()
Ściskam mocno Ciebie i Kociaste
Zowisia pisze:Kociama pisze:Zosiu Kochana bardzo sie martwię o Ciebie![]()
Chciałabym żeby Cię nie bolało Trzymam za Twoje zdrówko![]()
![]()
Ściskam mocno Ciebie i Kociaste
Dzieki Kociamo - i wzajemnie !! ... ale z tego, co dostalam w opisie rtg
to raczej lepiej nie bedzie, pewnie dostane wskazania na rehabilitacje i jakies zabiegi, ale kregoslupa to nie naprawi - zmiany sa trwale zwyrodnienia i jakies wady kregow. Juz poszukalam w Google, i wiecej wiem. Ale leczenie jest tylko zachowawcze ... Na razie proch dziala i moge znow zrobic sprzatanie kuwetbo produkcja nie ustaje.
Kociaste sie odwzajemniaja. Bardzo sa tlusciutkie i spiace ...to chyba ta zachmurzona jesien z zapowiedzia zimy ... przesylaja mruczanki, zwlaszcza Zlotouszki czyli Rysiaczki.
usciski, kiedy do Krakowa sie wybierasz ??
zoO
Zowisia pisze:Dzieki za odwiedziny i zyczenia !
dzis niestety pierwsza polowa dnia stracona, skonczylo sie lezeniem i prochami. A wstalam po 7 !!!! oczywiscie tyranozaurusy kazaly sobie dac jesc natychmiast !! ale potem nic z niczego, bo kregoslup wysiadlszy ...
Teraz moze cos podzialam, bo troche mniej boli.
Rysiaczki coraz mniej strachliwe, i coraz lepiej wiedza jakie sa regulyze trzeba jesc szybko, bo wszedzie czyhaja starsze, ktore wyjedza bez litosci. Jedza ladnie we trojke, czasem z jednej duzej podstawki pod doniczke, na ktora to podstawke wysypuje im trzy male kupki chrupek.
Rosna w oczach ...
Podfruwaje sa juz wielkie i silne, wiec czasem ciezko je opanowac, ale tez ucza sie ladnie, ze malym wyzerac nie wypada. Oczko oczywiscie nadal sprawdza co jest na kuchni, jak tylko sie odwroce ..
Najgorzej z Bunia - wyjadaja jej i przedszkolaki, i gimnazjalistki ... wiec musze organizowac dla niej specjalne karmienie, z odwracaniem uwagi pozostalych kotworow.
Rysia prawie sie nie rusza, co mnie martwi, Fuma wyglada bardzo dobrze
Krowka miala miec badania ale nie mam jak ...
pozdrawiamy
zoO
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 73 gości