e tam
duzi kotów mają zdrowsze serca
naukowo dowiedzione
Moderator: Estraven
Joako pisze:Jmoś pisze:I nie poca sie, nie pachna wtedy psem
moje jednak od wygrzewania się na kaloryferze letko podśmierdują rozkosznie
Unikaj raczej mebli rattanowych, wiklinowych, plecionych itp, koty je uwielbiają, pazury rozkosznie się wczepiają w takie mebelki
Lampa podłogowa papierowa też nie jest mądrym pomysłem... sprawdziłam
Rajani pisze:a czy poszczególne rasy kotów realnie różnią się charakterem? Bo widzę w opisach różnice ale czy jako właściciele widzicie różnice pomiędzy rasami?

BarbAnn pisze:e tam
naukowo dowiedzione
Fri pisze:BarbAnn pisze:e tam
naukowo dowiedzione
obniżają ciśnienie, dowiedzione praktycznie
Krzyki, agresja, nerwy działają dokładnie odwrotnie.
iceangel pisze:a no i koty wspomagają związkidamsko-męskie w sensie
moś pisze:zaczne od konca: maja , szczegolnie jesli nie sa wysterylizowane. a kot " na kolanka" to kot z rodowodem, tylko nie przeznaczony do wystawiania i rozmnazania, jest dobry w typie ale nie rokuje sukcesow wystawowych.Czasami ma male odchylenia od typu ale dla maluczkich niewidoczne, np za dlugi czy za krotki o pare milimetrow nosekRajani pisze:to już mam do mojego psiaka - jego czarno rude szorstkie włosy są wszędzie i są ostre
To w takim razie jeszcze jedno pytanie. Wstępnie wiem, że kupię albo rodowodowa kotkę albo zwykłego dachowca (pseudo - rodowodowych nie uznaję) zaciekawiła mnie 1 rzecz - co to jest "rodowodowy kot na kolana" nie mam zamiary rozmnażać kotki ale jeśli zdecyduje się na rasowego to tylko z papierami. O co chodzi z tymi opisami?
I jeszcze jedno pytanie skoro tak wyszło - czy kotki też maja ropomacicza jak suczki?
Fri pisze:BarbAnn pisze:e tam
naukowo dowiedzione
obniżają ciśnienie, dowiedzione praktycznie
Rajani pisze:
Od razu razu przypomina mi się ten nieśmiertelny tekst "jak zaaplikować kotu tabletkę" i bardzo jestem ciekawa ile w tym prawdy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Google [Bot], Patrykpoz i 52 gości