Ja niestety jestem kiepska w wymyślaniu imion Imiona zazwyczaj przychodzą same po jakimś czasie, albo zostają te które przyszły. Z górskich to mi do głowy przychodzi Oscypek (bez sensu).
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców. NAUKA O KLIMACIE.PL
Alez imiona ogochy sa absolutnie fantastyczne Jagusia to moja imienniczka Cale dziecinstwo bylam Jagusia Kociaki do zakochania
Misia, Misieczka zawsze będziesz w naszych sercach [*] Mróweczek 15.08.2003-06.02.2020 [*] Biedronka maj 2004-18.10.2021 [*] Kitka10.05.2023 [*] Z nami : Filemon, Maciek, Lilek, Dzidka, MałeMałe, Tobiś, Mufi, Rudek - został w domu, który kupiliśmy..., dziadeczek Domi zgarnięty ze środka wsi
kiwi pisze:Alez imiona ogochy sa absolutnie fantastyczne Jagusia to moja imienniczka Cale dziecinstwo bylam Jagusia Kociaki do zakochania
Dzięki kiwi Mi też się spodobały jak je wymyśliłam i tak sobie potem wydumałam, że chyba jakiś kosmiczny mam gust i nikomu się nie podoba to co mi Tak więc odetchnęłam, że jednak nie jestem całkiem samotną kosmitką.
A kociołki są absolutnie fantastyczne Uwielbiam takie małe futrzaste kulki
pozdrawiam, ogocha Chałwa, Kitel i Thalia ['] na zawsze ze mną
Misia, Misieczka zawsze będziesz w naszych sercach [*] Mróweczek 15.08.2003-06.02.2020 [*] Biedronka maj 2004-18.10.2021 [*] Kitka10.05.2023 [*] Z nami : Filemon, Maciek, Lilek, Dzidka, MałeMałe, Tobiś, Mufi, Rudek - został w domu, który kupiliśmy..., dziadeczek Domi zgarnięty ze środka wsi