Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Chat pisze:a co, mam leciec po dziadka do orzechow?
Chat pisze:W jakim wieku byl Frodo kiedy stracil meskosc? Ja znowu panikuje...
Chat pisze:ale swoja droga te milosne zdjatka Frodona i Kropencji sa piekne. I nadal tak maja?
Chat pisze:Ufff... no tak, mlodziez dojrzewa szybko, ale Dexter ma wg wetki 4 miesiace i poki co "bawia sei w doktora". POczekam chyba jeszcze ze dwa miesiace?
Chat pisze:Szylkretowej farby do wlosow jeszcze nie spotkalam, aczkolwiek, gdyby fryzjerka strzelila sobie jednego glebszego, kto wie?
JoasiaS pisze:Chat pisze:Szylkretowej farby do wlosow jeszcze nie spotkalam, aczkolwiek, gdyby fryzjerka strzelila sobie jednego glebszego, kto wie?
Znam tu na wsi takie fryzjerki, co se nie muszą jednego strzelać, a szylkret im wychodzi jak złoto (zamiast tzw. pasemek oczywiście)!
![]()
![]()
spring pisze:słuchaJcie mam wielkie pytanie nie znam się na kotach więc jestem ciut przerażona:( jakiś czas temu przyplątała się do mnie kociczka przybłęda i jakieś 2 tyg temo może się okociła. nie mogliśmy znaleźć miejsca gdzie ukryła kociaczki, po jakimś czasie znaleźliśmy je w komórce u sąsiada. od tamtej pory (jakiś tydzień może niecały ) kocurki mają strasznie dużo ropki w oczkach.na 3 sztuki 2 widać że sobie jakoś radzą, mają tylko troszeczkę w kącikach ale trzeci widzi tylko na jedno oczko, drugie ma kompletnie zalepione:(( nie wiem jak mu pomóc bo to ma już takie skrzepnięte i boję się cokolwiek kombinować przy tym oczku. słyszałam gdzieś że można takiemu choremu przemywać rumiankiem to oczko.BŁAGAM POMÓŻCIE! BOJĘ SIĘ O NIEGO. DAJCIE JAKIŚ DOMOWY SPOSÓB!
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 15 gości