ucielam rychowi pazurki przy przednich lapkach, koncowki tylko, bo sie balam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agul-la pisze:kret moim idolem na zawszerychu robi tak jak rudzia, po co kupowac im legowisko jak ja jestem?
ale, ze eleganckiemu wygodnie na tym kaloryferze?
agul-la pisze:musi byc dobrze otluszczonyksiezniczka na ziarnku grochu to on nie jest
agul-la pisze:to moze jest fakirem skoro tam mu wygodniepostawilam na parapecie miske z chrupkami, bo pies je wyzera kotom i tygrys wlasnie ja odkryl
a sluchaj top normalne, ze kluska wasow nie ma?tzn ma takie krociutkie.rychu ma porzadne wasiska, a ona jakas wybrakowana
chyba, ze tak ma byc
olesia.b pisze:Rudzinka, lizusek, trudno uwierzyć, że jeszcze 1,5 miesiąca temu była dzikim kotem
![]()
olesia.b pisze:U mnie trwa zmiana nawyków żywieniowych Benia. Nie muszę mówić, że nie jest zadowolony. Ale trudno mu się dziwić, jak przez całe życie przyzwyczajony do Sheby i innych sztuczności. Muszę go nauczyć innych smaków - np. kurczaka. Dla niego naturalne jedzenie nie istnieje![]()
Obecnie jemy Gerbera![]()
A propos, mam takie przemyślenie - mały Gerber 80 g ma w składzie 70% mięsa i kosztuje niecałe 2 zeta. Podczas gdy kocie puszki o zawartości mięsa ledwie 3% kosztują dwa razy tyle - gdzie tu logika? Chyba na Gerbery przejdziemy\![]()
olesia.b pisze:Vadee, ucałuj ode mnie Eleganta. Biedny - małolaty zawładnęły domem i zabrały mu rodziców...(dlatego cieszę się, że jestem jedynaczką)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 97 gości