Przygody Kociej Bandy Drombo vol. 1

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 04, 2008 12:22

ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ucielam rychowi pazurki przy przednich lapkach, koncowki tylko, bo sie balam :oops: :D obrazony jest teraz na mnie :roll:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Sob paź 04, 2008 13:01

agul-la pisze:ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ucielam rychowi pazurki przy przednich lapkach, koncowki tylko, bo sie balam :oops: :D obrazony jest teraz na mnie :roll:

Mojego by musialo ze 3 chłopco trzymac zebym dala rade mu obciac :P No ale on juz wazy 1679 gr :o
[link=http://www.suwaczek.pl/][image noborder]http://www.suwaczek.pl/cache/eac1b196ae.png[/image][/link]

ajszus

Od: Nie sie 03, 2008 11:24

Post » Sob paź 04, 2008 13:11

tez sie wyrywal ale miedzy nogami mialam polowe kota i sie udalo. teraz sie zdziwil, ze nie moze sie nogawek chwycic :D
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Sob paź 04, 2008 15:44

brawo! :D :D :D :D :D :D

vadee

Od: Wto lis 01, 2005 7:20

Post » Sob paź 04, 2008 16:14

:oops: :D
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Sob paź 04, 2008 18:43

Zmęczonej po pracy mamie trzeba okazać czułość:
Obrazek

poocierać się pyszczkiem:
Obrazek Obrazek

przytulić się:
Obrazek

pocałować:
Obrazek Obrazek

popatrzeć głęboko w oczy:
Obrazek

oraz umyć brodę:
Obrazek

:1luvu:

a w tym czasie...

...wszyscy mają mambę - ma i Pchła ;) ...
Obrazek

... Elegancki potrzebował trochę ciepła ;) ...
Obrazek

...a Krecior pokazał prawdziwe oblicze :twisted:
Obrazek

vadee

Post » Sob paź 04, 2008 18:46

kret moim idolem na zawsze :D rychu robi tak jak rudzia, po co kupowac im legowisko jak ja jestem? :D ale, ze eleganckiemu wygodnie na tym kaloryferze? 8O
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Sob paź 04, 2008 18:48

agul-la pisze:kret moim idolem na zawsze :D rychu robi tak jak rudzia, po co kupowac im legowisko jak ja jestem? :D ale, ze eleganckiemu wygodnie na tym kaloryferze? 8O

pojęcia nie mam, mościł się długo :lol:

vadee

Post » Sob paź 04, 2008 18:51

musi byc dobrze otluszczony :lol: ksiezniczka na ziarnku grochu to on nie jest :lol:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Sob paź 04, 2008 18:56

agul-la pisze:musi byc dobrze otluszczony :lol: ksiezniczka na ziarnku grochu to on nie jest :lol:

wbrew pozorom Elegancki jest mocny, zbity, ale dość kościsty :D tylko szeroki w barach i kudłaty, dlatego robi wrażenie większego :D

vadee

Post » Sob paź 04, 2008 18:59

to moze jest fakirem skoro tam mu wygodnie :D postawilam na parapecie miske z chrupkami, bo pies je wyzera kotom i tygrys wlasnie ja odkryl :D a sluchaj top normalne, ze kluska wasow nie ma?tzn ma takie krociutkie.rychu ma porzadne wasiska, a ona jakas wybrakowana :) chyba, ze tak ma byc :?
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Sob paź 04, 2008 19:07

agul-la pisze:to moze jest fakirem skoro tam mu wygodnie :D postawilam na parapecie miske z chrupkami, bo pies je wyzera kotom i tygrys wlasnie ja odkryl :D a sluchaj top normalne, ze kluska wasow nie ma?tzn ma takie krociutkie.rychu ma porzadne wasiska, a ona jakas wybrakowana :) chyba, ze tak ma byc :?

jak w ogóle nie ma, to raczej jakies niedobory czy coś, ale jak ma małe krótkie, to jeszcze jej urosną, mała jest :D

vadee

Post » Sob paź 04, 2008 19:09

no, a poza tym dziewczyna z wasami?jakby to wygladalo? :lol: :roll:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Sob paź 04, 2008 21:34

Rudzinka, lizusek :lol: , trudno uwierzyć, że jeszcze 1,5 miesiąca temu była dzikim kotem :o

U mnie trwa zmiana nawyków żywieniowych Benia. Nie muszę mówić, że nie jest zadowolony. Ale trudno mu się dziwić, jak przez całe życie przyzwyczajony do Sheby i innych sztuczności. Muszę go nauczyć innych smaków - np. kurczaka. Dla niego naturalne jedzenie nie istnieje :roll:
Obecnie jemy Gerbera :wink:

A propos, mam takie przemyślenie - mały Gerber 80 g ma w składzie 70% mięsa i kosztuje niecałe 2 zeta. Podczas gdy kocie puszki o zawartości mięsa ledwie 3% kosztują dwa razy tyle - gdzie tu logika? Chyba na Gerbery przejdziemy\ :wink:

Vadee, ucałuj ode mnie Eleganta. Biedny - małolaty zawładnęły domem i zabrały mu rodziców...(dlatego cieszę się, że jestem jedynaczką :wink: )

olesia.b

Od: Nie sty 07, 2007 2:14

Post » Sob paź 04, 2008 22:17

olesia.b pisze:Rudzinka, lizusek :lol: , trudno uwierzyć, że jeszcze 1,5 miesiąca temu była dzikim kotem :o

no a teraz to chyba Pchełenia mnie znienawidzi, bo Rudzia nie schodzi mi z kolan (bądź też innych części ciała) i Pchełka się foszy, moja zazdrośniczka śliczna :twisted:
Oczywiscie tylko na mnie, Rudzię kocha nadal :lol:
I co ja mam niby zrobić, jak kiziam jedną (notoryczna sytuacja w obu konfiguracjach), a w tym czasie druga patrzy na mnie z wyrzutem z miną, mówiącą 'Zdrajczyni'! :evil:
olesia.b pisze:U mnie trwa zmiana nawyków żywieniowych Benia. Nie muszę mówić, że nie jest zadowolony. Ale trudno mu się dziwić, jak przez całe życie przyzwyczajony do Sheby i innych sztuczności. Muszę go nauczyć innych smaków - np. kurczaka. Dla niego naturalne jedzenie nie istnieje :roll:
Obecnie jemy Gerbera :wink:
A propos, mam takie przemyślenie - mały Gerber 80 g ma w składzie 70% mięsa i kosztuje niecałe 2 zeta. Podczas gdy kocie puszki o zawartości mięsa ledwie 3% kosztują dwa razy tyle - gdzie tu logika? Chyba na Gerbery przejdziemy\ :wink:

my kupujemy w hurtowni 12-pak saszetek Hill'sa Science Plan za niecałe 30 zł, może chcesz namiary :>
EDIT: dodam, że nawet seńor Elegancki jest w stanie wyjść ze swojej najgłębszej kryjówki, kiedy to podaję, także rekomendacja 100% :wink:
olesia.b pisze:Vadee, ucałuj ode mnie Eleganta. Biedny - małolaty zawładnęły domem i zabrały mu rodziców...(dlatego cieszę się, że jestem jedynaczką :wink: )

nie no, Elegancki ma nas na wyłączność w godzinach porannych - od świtu do wstania, wtedy pakuje się do łóżka, przytula i mruczy :D Poza tym w ciągu dnia jest niezbyt skory do kiziania, więc w ramach akcji Powrot Do Żywych czasami go miętoszę itp. trochę na siłę, żeby przestał się gniewać za te prochy - zwykle kapituluje ;)
Ucałuję oczywiście :D

Wbrew pozorom i senior, i Krecior są przez nas dopieszczani w równym stopniu co dziewczyny, po prostu nastolatki są 100x bardziej łobuzujące i absorbujące, za to 1000000x mniej śpią :D

PS: ja za to jestem nie-jedynaczką i dlatego szybko się usamodzielniłam i wyprowadziłam :roll: :lol:

PS2: Pozdrów mamę :) Codziennie myślę, co tam u Was i zastanawiam się, jakby tu dać Wam się naocznie przekonać, co z Rudzi wyrosło :twisted:

vadee

[poprzednia][następna]