Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
catalina pisze:Pamietaj, ze to ogromny stres dla niego, ja bym sie wywiedziala dokladnie co mu jest wg. tamtejszych wetek, jutro bedzie zdjecie i mozna zaczac szukac.
catalina pisze:Pamietaj, ze to ogromny stres dla niego, ja bym sie wywiedziala dokladnie co mu jest wg. tamtejszych wetek, jutro bedzie zdjecie i mozna zaczac szukac.
catalina pisze:zdjecie pyszczka, Tunisia zrobi, nie RTG
kosma_shiva pisze:no i mój Krzysiu by pewnie chciał takiego z ogonem, jakby nie był z zagrożenego terenu to bym sie nie zastanawiała nawet.
Tweety pisze:kosma_shiva pisze:no i mój Krzysiu by pewnie chciał takiego z ogonem, jakby nie był z zagrożenego terenu to bym sie nie zastanawiała nawet.
mam jeszcze jedno miejsce bez kotów ale opiekun raczej niedoświadczony
catalina pisze:Tweety pisze:kosma_shiva pisze:no i mój Krzysiu by pewnie chciał takiego z ogonem, jakby nie był z zagrożenego terenu to bym sie nie zastanawiała nawet.
teren jest zawsze zagrozony, pamietaj, ze jak |Nore brałas to pp juz była
nie zeby cie namawiała, nie interpretuj tego tak
Tweety pisze:catalina pisze:Tweety pisze:kosma_shiva pisze:no i mój Krzysiu by pewnie chciał takiego z ogonem, jakby nie był z zagrożenego terenu to bym sie nie zastanawiała nawet.
teren jest zawsze zagrozony, pamietaj, ze jak |Nore brałas to pp juz była
nie zeby cie namawiała, nie interpretuj tego tak
pp jest tam od zawsze i pewnie zawsze będzie. 7 lat temu brałam pierwszą kocicę, uprzedzano mnie, że kociak może umrzeć, bo jest właśnie pp, 4 lata temu brałam druga kocicę, uprzedzano mnie dokładnie o tym samym. Obydwie odchorowały, przeżyły. Kosma brała swoje kocurki stamtąd, uprzedzano ją podobnie i inne osoby również ...więc to nie jest świeża sprawa
kosma_shiva pisze:ja mam jeszcze malutkiego Kminak, Tommiego i Tonię, wiecej niż Norę mogę wziąć dopiero gdy te znajdą domki. No i oczywiście jak nie będzie już zagrożenia schroniskowego.
catalina pisze:kosma_shiva pisze:ja mam jeszcze malutkiego Kminak, Tommiego i Tonię, wiecej niż Norę mogę wziąć dopiero gdy te znajdą domki. No i oczywiście jak nie będzie już zagrożenia schroniskowego.
zagrozenie bedzie zawsze......... dlatego koty musza byc szczepione i najlepiej brac zdrowe, bez objawów chorobowych
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 99 gości