PAKT CZAROWNIC 7 !!!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 03, 2008 9:55

Bolkowa pisze:Ustąpiły odruchy wymiotne, kot zaczął w miarę normalnie jeść. Oczopląs zdecydowanie mniejszy, łbem mniej rzuca, nogi tańczą nadal każda we własnym rytmie, mimo to kilka razy wskoczył na kolana. Za to Dziadek ma problemy z ręką którą kicia pogryzła w czasie szamotania się u weta we wtorek. Ale tym mniej się przejmujemy bo z Dziadkiem dogadać się można po ludzku, powie co go boli i walczyć z nami nie będzie, nie to co KOTA. :roll:

Cieszę sie, że z Kota lepiej, no i że wykazujesz poczucie humoru 8) To dobrze rokuje. Dla kota, dla dziadka i dla Ciebie :wink:
Trzymam kciuki za szybkie postawienia kotki do właściwego stanu :ok:
Obrazek

marcjannakape

Od: Pon cze 18, 2007 9:26

Post » Pt paź 03, 2008 10:07

marcjannakape pisze:
Myslę, że bedę. Poprosze na PW szczegóły gdzie mam sie ujawnić :wink:

:dance: :dance2:

Skądś Ciebie trzeba odebrać? Kiedy przyjeżdżasz?
Marcelibu

Post » Pt paź 03, 2008 10:14

Marcelibu pisze:
marcjannakape pisze:

No w sobotę, 11, wyladuje na Centralnym (chyba że z innego będzie wygodniej), ale jeszcze nie patrzyłam o której.
Myslę, że bedę na 99%, bo moje futra coraz lepiej i powinny ozdrowieć do nastepnego weekendu.
Obrazek

marcjannakape

Od: Pon cze 18, 2007 9:26

Post » Pt paź 03, 2008 15:07

marcjannakape pisze:
Marcelibu pisze:
marcjannakape pisze:

No w sobotę, 11, wyladuje na Centralnym (chyba że z innego będzie wygodniej), ale jeszcze nie patrzyłam o której.
Myslę, że bedę na 99%, bo moje futra coraz lepiej i powinny ozdrowieć do nastepnego weekendu.

To wylosujemy, która Ciebie odbierze.
Marcelibu

Post » Pt paź 03, 2008 16:28

Melduję się. Problemy z netem nieustanne... Dlatego bardzo się cieszę, ze wkrótce spotkanie w realu!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pt paź 03, 2008 20:33

Miałam jechać na zjazd pt-so-nd ale primo przesunęli na czw-pt-sob i secundo zażyczyli sobie 450zł, bez noclegu.Jak mówi moja koleżanka - pogięło ich - cena i wymuszanie wzięcia urlopu na 2 dni. Muszę więc przemyśleć strategię bo misternie budowany plan mi runął i dam znać 9tego.
A Kota je, nadal 4łapnie tańczy więc jest noszona. Zanoszona systematycznie do kuwety co któreś posiedzenie robi co trzeba.

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Sob paź 04, 2008 0:08

ja tak na dobranoc, kciuki za wszystkie Czarownice trzymam, miłego weekendu moje Panie :wink:
ObrazekObrazekObrazek

Zirael

Od: Pt kwi 18, 2008 21:29

Post » Sob paź 04, 2008 1:00

8O - ja jeszcze nie spię 8O

Marcjannakape :D :D :D :D :dance: :dance2: ja tam już wiem KTO Ciebie będzie odbierał i kierował :wink: Sama siem prawie jedna Siostra zgłosiła :D Taka na M ......... :roll:

A ja chciałam tylko powiedzieć, że Karolka może sabacik nawiedzi 8)

Bolkowa - ja rozumiem, że Twój przyjazd na sabat zależy od tych pt-sob-niedz, czt też czw-pt- sob planów :?: Ale sabat to - spanko za darmo gdzieś :roll: zapewnione, wikt zapewniony - opierunek (proszę tylko prania nie zabieraj zbyt dużego :roll: ) tyż, a poza tym towarzystwo Czarownych i nie-Czarownych - na razie w ilościach minimalnych zapewnione :wink:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Sob paź 04, 2008 9:56

Aleksandra59 pisze: Marcjannakape :D :D :D :D :dance: :dance2: ja tam już wiem KTO Ciebie będzie odbierał i kierował :wink: Sama siem prawie jedna Siostra zgłosiła :D Taka na M ......... :roll:

Odbiorę :D .

Aleksandra59 pisze: A ja chciałam tylko powiedzieć, że Karolka może sabacik nawiedzi 8)

Karolko, bardzo, bardzo się cieszę!!!! :D . Może Karolka sie u mnie prześpi, czy Olu dasz radę położyć Wszystkie Dziewczyny u siebie?

Aleksandra59 pisze:Bolkowa - ja rozumiem, że Twój przyjazd na sabat zależy od tych pt-sob-niedz, czt też czw-pt- sob planów :?: Ale sabat to - spanko za darmo gdzieś :roll: zapewnione, wikt zapewniony - opierunek (proszę tylko prania nie zabieraj zbyt dużego :roll: ) tyż, a poza tym towarzystwo Czarownych i nie-Czarownych - na razie w ilościach minimalnych zapewnione :wink:

To ja już trzymam za odpowiednie ułożenie się tych spraw :ok:
Marcelibu

Post » Sob paź 04, 2008 11:39

Jeżeli chodzi o spanko - to mamy do dyspozycji mieszkanie na Ursynowie. Mieszka tam teraz koleżanka Karolki, ale mam nadzieję, że przyjmie do siebie Karolkę and company na jedną noc :wink:
Wszystko jest do dogadania :D :D :D :D

Aleksandra59

Post » Sob paź 04, 2008 11:46

Aleksandra59 pisze:Jeżeli chodzi o spanko - to mamy do dyspozycji mieszkanie na Ursynowie. Mieszka tam teraz koleżanka Karolki, ale mam nadzieję, że przyjmie do siebie Karolkę and company na jedną noc :wink:
Wszystko jest do dogadania :D :D :D :D

OK, damy radę :D .
Marcelibu

Post » Sob paź 04, 2008 16:02

Aleksandra59 pisze:Bolkowa - ja rozumiem, że Twój przyjazd na sabat zależy od tych pt-sob-niedz, czt też czw-pt- sob planów :?:
.... zapewniony - opierunek (proszę tylko prania nie zabieraj zbyt dużego :roll: )
:ryk: :ryk: :ryk:

Muszę się wyrwać z domu. Nie ma mnie całymi dniami więc jak przychodzi weekend to rodzinka jest b.stęskniona. Rozumieją, że czasami mam ochotę gdzieś wyjść, wyjechać na zjazd (maks na 3dni) ale wyjazd na spotkanie nie mieści się im w głowie.
Może Wam wydaje się to dziwne, ale ja moich chłopaków rozumiem.
Tak miałam 2w 1 (obowiązek i przyjemność). No więc muszę popracować nad rodzinką żeby był wilk syty i owca cała.

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Sob paź 04, 2008 16:28

Bolkowa pisze:
Aleksandra59 pisze:Bolkowa - ja rozumiem, że Twój przyjazd na sabat zależy od tych pt-sob-niedz, czt też czw-pt- sob planów :?:
.... zapewniony - opierunek (proszę tylko prania nie zabieraj zbyt dużego :roll: )
:ryk: :ryk: :ryk:

Muszę się wyrwać z domu. Nie ma mnie całymi dniami więc jak przychodzi weekend to rodzinka jest b.stęskniona. Rozumieją, że czasami mam ochotę gdzieś wyjść, wyjechać na zjazd (maks na 3dni) ale wyjazd na spotkanie nie mieści się im w głowie.
Może Wam wydaje się to dziwne, ale ja moich chłopaków rozumiem.
Tak miałam 2w 1 (obowiązek i przyjemność). No więc muszę popracować nad rodzinką żeby był wilk syty i owca cała.

Bolkowa - to ja mam rozwiązanie :wink: Rano w sobotę - 11 bm. br. wstajesz, śniadanko rodzinne, dopieszczanie chłopaków i futer przy okazji :wink: Mały rodzinny spacerek i ok godziny 13 - 14 rodzinnie odprowadzana jesteś na dworzec kolejowy. Po trzech godzinach - jeżeli dobrze pamietam tyle IC Poznań - Wa-wa jedzie - jesteś w stolycy 8). A potem imprezka do rana i Bolkowa padająca na pysk po udanej sabatowej imprezie ok 14 wsiada do IC jadącego do Poznania i wpada do domku na rodzinną kolacyjkę, którą kochający faceci na cześć Bolkowej przygotowali - a potem to tylko dopieszczanie facetów, ale to już cicho sza ...........

Bolkowa - chyba dobry plan wykombinowałam 8) :D

Aleksandra59

Post » Sob paź 04, 2008 16:38

Siostro Skarbniczko!!
Czy składki wrześniowe poleciały już do wrocławskich schroniskowców??
Czy Zirael zgłosiła już formalnie swojego kandydata??
Ja tylko na porządkowe sprawy mam czas, bo ten net mnie do szału doprowadza!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Sob paź 04, 2008 17:04

villemo5 pisze:Siostro Skarbniczko!!
Czy składki wrześniowe poleciały już do wrocławskich schroniskowców??
Czy Zirael zgłosiła już formalnie swojego kandydata??
Ja tylko na porządkowe sprawy mam czas, bo ten net mnie do szału doprowadza!

To pewnikiem w przyszły weckedn Siostra Prezes mojego kompa zaanektuje 8) Z góry wyrażam zgodę :D :D

Aleksandra59

[poprzednia][następna]