Przygody Kociej Bandy Drombo vol. 1

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 03, 2008 12:25

ale to trzeba jakies specjalne obcegi kupic do tych pazurow czy co? :D ja tam sie nie znam na kocich sprawach :D TZ w holandii pracuje. sytuacja zyciowa nasza zmusila go do wyjazdu w sierpniu :?
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Pt paź 03, 2008 12:52

agul-la pisze:ale to trzeba jakies specjalne obcegi kupic do tych pazurow czy co? :D ja tam sie nie znam na kocich sprawach :D TZ w holandii pracuje. sytuacja zyciowa nasza zmusila go do wyjazdu w sierpniu :?

dobre cążki ludzkie dadza rade :)

vadee

Od: Wto lis 01, 2005 7:20

Post » Pt paź 03, 2008 14:27

agul-la pisze::lol: :lol:
ale taki pies sie przydaje, bo zezre wszystko czego koty nie chca i nic sie nie marnuje :D
a sluchaj jak patrzysz na zdjecia moich kotow to nie masz wrazenia, ze rysiek jest wiekszy znacznie od kluski?czy to normalne, ze koty z jednego mmiotu(chyba)tak sie roznia co do wzrostu?

A mi sie dalej wydaje ze Kluska ma splaszczony pysio tak jak persy..:P A skad wiesz ze to jeden miot?:P
[link=http://www.suwaczek.pl/][image noborder]http://www.suwaczek.pl/cache/eac1b196ae.png[/image][/link]

ajszus

Od: Nie sie 03, 2008 11:24

Post » Pt paź 03, 2008 15:23

ajszus pisze:A mi sie dalej wydaje ze Kluska ma splaszczony pysio tak jak persy.. A skad wiesz ze to jeden miot?

znalazlam je razem, razem otwieraly oczy to zaozylam, ze rodzenstwo :D ale ryniu zawsze wiekszy byl to fakt. moja mama tez mowi, ze ona ma plaskaty pysk, ale mi sie wydaje, ze troche jej sie przefasonowal i jest juz wystajacy jak nalezy :lol: ale powiem wam, ze klucha jest pregowana. jest w kolorze czarnym i mniej czarnym :) kiedys myslalam, ze to przebarwienia, ale teraz widac, ze to pregi. nie umiem okreslic koloru, ale widzialam gdzies na forum zdjecia kota okreslongo jako "dymny" i te jej pregi to cos zblizonego do tego :D ale sie rozpisalam :roll:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Pt paź 03, 2008 16:06

agul-la pisze:
ajszus pisze:A mi sie dalej wydaje ze Kluska ma splaszczony pysio tak jak persy.. A skad wiesz ze to jeden miot?

znalazlam je razem, razem otwieraly oczy to zaozylam, ze rodzenstwo :D ale ryniu zawsze wiekszy byl to fakt. moja mama tez mowi, ze ona ma plaskaty pysk, ale mi sie wydaje, ze troche jej sie przefasonowal i jest juz wystajacy jak nalezy :lol: ale powiem wam, ze klucha jest pregowana. jest w kolorze czarnym i mniej czarnym :) kiedys myslalam, ze to przebarwienia, ale teraz widac, ze to pregi. nie umiem okreslic koloru, ale widzialam gdzies na forum zdjecia kota okreslongo jako "dymny" i te jej pregi to cos zblizonego do tego :D ale sie rozpisalam :roll:

Mi sie i tak nie wydaje ze to rodzenstwo :P Ale wszystko wskazuje ze jednak tak :P
[link=http://www.suwaczek.pl/][image noborder]http://www.suwaczek.pl/cache/eac1b196ae.png[/image][/link]

ajszus

Od: Nie sie 03, 2008 11:24

Post » Pt paź 03, 2008 16:08

niepodobni sa to fakt, ale bylby to zbyt duzy zbieg okolicznosci, 2 koty, znalezione w tym samym miejscu, otwierajace slpeka w tym samym czasie. w sumie to nawet luska wczesniej otowrzyla od rycha, chociaz on wiekszy :D
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Pt paź 03, 2008 18:15

- Rudzia, znowu się nie umyłaś :roll:
Obrazek

- Uszka brudne...
Obrazek

- ...szyjka brudna...
Obrazek

- ...nosek brudny!
Obrazek

- No, można się już przytulić!
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Friends will be friends ;)
Obrazek <- nasz czadowy namiot ;)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

vadee

Post » Pt paź 03, 2008 18:46

to juz milosc nie ma co :D
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Pt paź 03, 2008 20:59

to prawda, dziewczyny się trzymają zawsze razem, są bardzo zaprzyjaźnione, Pchełka trochę opiekuje się Rudzią, np. jak lecę do pracy, a Rudzia chce się tulić i siedzi taka rozczarowana i mrucząca, to Pchełenia przybiega i np. zaczyna ją lizać po pyszczku i zachęcać do zabawy, no jak można nie kochać przeokropnie takich rozbrajających cudowności? :1luvu:

vadee

Post » Pt paź 03, 2008 21:20

nie mozna :D moje gnomy odkryly parapet.kiedys zrobily tam juz demolke, ale teraz to wieksza fascynacja :D dzis siedzialy tak fajnie obok siebie i patrzyly za okno. szkoda, ze aparatu pod reka nie mialam :?
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Pt paź 03, 2008 21:24

agul-la pisze:nie mozna :D moje gnomy odkryly parapet.kiedys zrobily tam juz demolke, ale teraz to wieksza fascynacja :D dzis siedzialy tak fajnie obok siebie i patrzyly za okno. szkoda, ze aparatu pod reka nie mialam :?

dziewczyny też :D ostatnio prawie dostałam zawału, jak w nocy, w ciemnościach, zobaczyłam poruszającą się i wybrzuszającą firankę 8O
chyba nie muszę tłumaczyć, kto (a raczej jakie dwa ktosie) siedziały (a raczej szalały) na parapecie :twisted:

vadee

Post » Pt paź 03, 2008 21:30

:lol: ja dostalabym zawalu. tak aptrze na rycha, a on ciagle cos zre. niedawno skonsumowaly serca gotowane, a ten juz zre chrupki :D chodzacy przewod pokarmowy :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Pt paź 03, 2008 23:10

rośnie, wolno mu, zwłaszcza jak taki z niego dynamit :lol:

vadee

Post » Sob paź 04, 2008 6:42

Obrazek
:wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob paź 04, 2008 7:03

zebys wiedziala, ze dynamit :D jest roznica miedzy nimi, ciezszy jest itp. ale prawdziwy dresiarz musi w mase pojsc :lol:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

[poprzednia][następna]