Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agul-la pisze:ale to trzeba jakies specjalne obcegi kupic do tych pazurow czy co?ja tam sie nie znam na kocich sprawach
TZ w holandii pracuje. sytuacja zyciowa nasza zmusila go do wyjazdu w sierpniu
agul-la pisze::lol:![]()
ale taki pies sie przydaje, bo zezre wszystko czego koty nie chca i nic sie nie marnuje![]()
a sluchaj jak patrzysz na zdjecia moich kotow to nie masz wrazenia, ze rysiek jest wiekszy znacznie od kluski?czy to normalne, ze koty z jednego mmiotu(chyba)tak sie roznia co do wzrostu?
ajszus pisze:A mi sie dalej wydaje ze Kluska ma splaszczony pysio tak jak persy.. A skad wiesz ze to jeden miot?
agul-la pisze:ajszus pisze:A mi sie dalej wydaje ze Kluska ma splaszczony pysio tak jak persy.. A skad wiesz ze to jeden miot?
znalazlam je razem, razem otwieraly oczy to zaozylam, ze rodzenstwoale ryniu zawsze wiekszy byl to fakt. moja mama tez mowi, ze ona ma plaskaty pysk, ale mi sie wydaje, ze troche jej sie przefasonowal i jest juz wystajacy jak nalezy
ale powiem wam, ze klucha jest pregowana. jest w kolorze czarnym i mniej czarnym
kiedys myslalam, ze to przebarwienia, ale teraz widac, ze to pregi. nie umiem okreslic koloru, ale widzialam gdzies na forum zdjecia kota okreslongo jako "dymny" i te jej pregi to cos zblizonego do tego
ale sie rozpisalam
agul-la pisze:nie moznamoje gnomy odkryly parapet.kiedys zrobily tam juz demolke, ale teraz to wieksza fascynacja
dzis siedzialy tak fajnie obok siebie i patrzyly za okno. szkoda, ze aparatu pod reka nie mialam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 95 gości