sanna-ho pisze:wychodzi na to, że mieszkacie razem
taaak, TŻ Kosmy byłby wniebowzięty

doktor rozmawiał ze mną globalnie tzn co należy i czym podziałać w naszych domach
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sanna-ho pisze:wychodzi na to, że mieszkacie razem
Tweety pisze:aga&2 pisze:Agn pisze:Nie wiem, czy już macie namierzony Caniserin [samej parwoglobuliny nie dostaniecie - mam info, ze nie produkują - trzeba się upewnić, bo możecie wtedy tracić czas na szukanie czegoś, czego nie ma].
Sprawdźcie: Hurtownia lek. wet.
Toruń, ul. Chłopickiego 4
tel. 056 662 60 55 ; 660 50 80
Tydzień temu Caniserin tam jeszcze był.
I działa. U nas po podaniu Caniserinu nie zachorował już żaden kociak. Oby tak było i u was.
Caniserin mają w schronie, nie chcą podać, za duże ryzyko. Zachorowanie na pp zapewne jest mniejszym ryzykiem ....
Mam jutro po raz kolejny rozmawiać z kierownikiem. Prosiłam go o konsultację z innymi wetami, powiedziałam, że mogę przesłać opinię z Ostródy, gdzie 20 kociakom podano surowicę i wszystkie wyszły z pp. W Arce podano caniserin Nali i Mufasie od nas, wszystko było ok. Tym kociakom chyba juz nie można zaszkodzić a jedynie jest szansa na pomoc. Już nie wiem jak z nimi rozmawiać
Serniczek pisze:No Dziewczynki widzę,ze Nora ma powodzenie.Kosma nie odpuszczaj masz prawo pierwokupu!!!!!
Tweety pisze:Nie ma kierownika, więc nadal nie wiem co zadecydowali. Mam próbowac około południa
kosma_shiva pisze:Słuchajcie, MAlinka (jedna z tych maluszków) strasznie płącze jak ja dotykam, mboli ją podbrzusze chyba jakos
W kuwecie bardzo rzadka kupa z krwią - od któregoś podrostka.....
help
hopeless
Tweety pisze:zadzwoniła wetka ze schronu, właśnie przyniesiono 6 ok. dwutygodniowych kociąt. Jeżeli nie znajdą tymczasu, kgoś, kto będzie je karmił idą do uśpienia. Ich matkę zabił samochód. Mam godzinę, dwie aby coś znaleźć. Rany Boga, kto może pomóc?????!!!!!, one wymagają dokarmiania
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina i 643 gości