Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mokkunia pisze: Nie mogłam uwierzyć. Żarły się wszystkie kotyJedynie Maciejka uciekła.
Leon zaatakował Jacka, był wrzask, przybiegł Shibas, Bunia, Cardiamid. Gryzł się każdy z każdym. TŻ mówi, że nie mógł ich rozdzielić, zapanować nad tym, taki się zrobił meksyk.
gosiaa pisze:mokkunia pisze: Nie mogłam uwierzyć. Żarły się wszystkie kotyJedynie Maciejka uciekła.
Leon zaatakował Jacka, był wrzask, przybiegł Shibas, Bunia, Cardiamid. Gryzł się każdy z każdym. TŻ mówi, że nie mógł ich rozdzielić, zapanować nad tym, taki się zrobił meksyk.
oł siet
![]()
Mokkuniu mogę tylko kciuki trzymać żeby się poukładało...
mokkunia pisze: Nie mogłam uwierzyć. Żarły się wszystkie kotyJedynie Maciejka uciekła.
Georg-inia pisze:mokkunia pisze: Nie mogłam uwierzyć. Żarły się wszystkie kotyJedynie Maciejka uciekła.
kurcze, u mnie tak było z Jeremiaszemlałam wodą, całe mokre już były a i tak się gryzły... ale wiesz co? jest szansa, że teraz się na trochę uspokoją
magdaradek pisze:Georg-inia a czemu piszesz, że jest szansa że teraz się uspokoją?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 46 gości