Smutno, że Twojego kumpla już nie ma

Z & P
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lucky13 pisze:Jakiś koszmar.U nas parę dni temu pojawiła się czarno-biała kicia.Dzisiaj widziałam ją z balkonu z kociakiem,ok. miesięcznym.Chwilę później już leżała rozjechana na drodze.A kociaka nie umiem znaleźć...![]()
[*]
Śliczny jest Romuś.
Lucky
Mereth pisze:Cześć Romku![]()
Smutno, że Twojego kumpla już nie ma![]()
Z & P
kothka pisze:Mereth pisze:Cześć Romku![]()
Smutno, że Twojego kumpla już nie ma![]()
Z & P
Cześć chłopaki
No smutno, Duża mi wczoraj opowiedziała![]()
A ja nawet nie zdążyłem się z nim zaprzyjaźnić
Ja już chyba nie chcę na dwór wychodzić
Romek
kothka pisze:Jeszcze jedna wiadomość sprzed chwili![]()
Pan fachowiec stwierdził, że on jednak nie będzie robił podłączenia tego pieca, bo za dużo wymyślamy. On biedny stara się jak może żeby było taniej a my ciągle coś chcemyPrzecież na 8 metrowy dom (na wysokość) spokojnie wystarczy pompa na 5 metrów nie?
![]()
A w ogóle to on nam robi przysługę a my niewdzięczni(nie wiedziałam, że za przysługi się płaci takie słone pieniądze
)
Zastrzelić to mało
kothka pisze:Jakoś dalej nie umiem się pozbierać
To jest piąty kot, który ginie pod kołami w ciągu pięciu lat - ten i tak wyjątkowo długo żył, we wrześniu skończył trzy lata
Najbardziej doluje mnie fakt, że już szukają następnego kotaktóry na pewno zginie tak samo. A najbardziej fakt, że sąsiadka zamierza specjalnei swoją kotkę dopuścić (maleństwo ma na razie 5 miesięcy(, zeby były małe, żeby mogła jednego dać tutaj
Żadne logiczne argumenty to tych ... nie trafiają, wczoraj usłyszałam, że przecież "lepiej żyć krótko i intensywnie niż dlugo i nic nie przeżyć"
MaryLux pisze:kothka pisze:Jakoś dalej nie umiem się pozbierać
To jest piąty kot, który ginie pod kołami w ciągu pięciu lat - ten i tak wyjątkowo długo żył, we wrześniu skończył trzy lata
Najbardziej doluje mnie fakt, że już szukają następnego kotaktóry na pewno zginie tak samo. A najbardziej fakt, że sąsiadka zamierza specjalnei swoją kotkę dopuścić (maleństwo ma na razie 5 miesięcy), zeby były małe, żeby mogła jednego dać tutaj
Żadne logiczne argumenty to tych ... nie trafiają, wczoraj usłyszałam, że przecież "lepiej żyć krótko i intensywnie niż dlugo i nic nie przeżyć"
Ja to samo usłyszałam od znajomej malarki, oczywiście po studiach na ASP, która w dodatku twierdzi, że jest "zbyt wrażliwa" na czytanie dość stonowanego Pamiętnika Babuni.
Dorota pisze:Sie nie znam kompletnie![]()
A co z tymi parapetami?
Mru ciekawy
kalair pisze:Aleście fachowca wzięli..Trzeba chyba krótka pana trzymać! Pan świata no..
Użytkownicy przeglądający ten dział: haaszek i 32 gości