Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kosma_shiva pisze:Tweety, dr Wojnar jest przerażony.
Zaszczepil mi wszystkie pięć, zakazał pół roku bywania w schronie i zyczył, by mi nie umarły wszystkie.
w ogóle to wbil pieczatkę z data o równy miesiąc wcześniejsza, czyli 2008.09.02
Tweety pisze:A Kosma, nie wiem czy odzyskasz Norę, bo p. Olek z Krakvetu zakochał sie w niejPytałam kiedy można ją zabrać wię właściwie jutro ale on by jż zostawił jeszcze do końca tygodnia, bo to i owo ...
![]()
Niech zostanie, ona ma naszyta łatkę na pupę, wygolona jest do połowy, okropnie to wygląda ale goi się ładnie
Tweety pisze:kosma_shiva pisze:Tweety, dr Wojnar jest przerażony.
Zaszczepil mi wszystkie pięć, zakazał pół roku bywania w schronie i zyczył, by mi nie umarły wszystkie.
a jaki stan na dzisiaj? żyją te bidusie nasze?
Dzisiaj byłam z Szilą do kontroli. Na szczęście odma wchłonęła się, koteczce zdjęto opatrunek z tułowia, wyciągnięto szwy. Zostały jeszcze łupki na łapce, kótre ponosi jeszcze ok. tygodnia. Widziałam też Norę, która nadal przebywa w lecznicy po zabiegu amputacji ogonka i przeszczepie skóry. Rana ładnie się goi ale okazało się, że koteczka miała złamany dolny odcinek kręgosłupa i ma problem z prawą łapką, stawia ją jak niedźwiedź. Może rehabilitacja przyniesie efekty a może czas ...
No i byłam u Rysiaczków u Zowisi. Ależ one są piękne, mają złote uszka, niesamowity kolor![]()
Agn pisze:Nie wiem, czy już macie namierzony Caniserin [samej parwoglobuliny nie dostaniecie - mam info, ze nie produkują - trzeba się upewnić, bo możecie wtedy tracić czas na szukanie czegoś, czego nie ma].
Sprawdźcie: Hurtownia lek. wet.
Toruń, ul. Chłopickiego 4
tel. 056 662 60 55 ; 660 50 80
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]
aga&2 pisze:Agn pisze:Nie wiem, czy już macie namierzony Caniserin [samej parwoglobuliny nie dostaniecie - mam info, ze nie produkują - trzeba się upewnić, bo możecie wtedy tracić czas na szukanie czegoś, czego nie ma].
Sprawdźcie: Hurtownia lek. wet.
Toruń, ul. Chłopickiego 4
tel. 056 662 60 55 ; 660 50 80
Tydzień temu Caniserin tam jeszcze był.
I działa. U nas po podaniu Caniserinu nie zachorował już żaden kociak. Oby tak było i u was.
kosma_shiva pisze:A nie żartuj sobie, nie było tego widać, ja się zastrzele...
Na czym polego rehabilitacja takiej niedźwiedziej łapki ??
Ja pierdziele, az się popłakałam kuźwa![]()
Ja zrobię wszystko tylko od pon. do piątku po 17tej.
stan na dzis w chironie 7 kotków, czyli chyba wszystkie zyja.
kosma_shiva pisze:Tweety, dr Wojnar jest przerażony.
sanna-ho pisze:kosma_shiva pisze:Tweety, dr Wojnar jest przerażony.
wspomniał może o virkonie i kwarantannie w Twoim domu?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 667 gości