Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
kosma_shiva pisze:ale cudne te koty, byłoby swietnie, gdyby udało się je złapać...![]()
harpia pisze:Zaczynam powoli rozumieć, skąd takie ceny kociąt, toż te małe kupy wpiździają mięcho jak małpa kit, wystarczy dać im pełną miskę kurczaka (miska taka z royala co nie dawno była gratisowo chyba) i po 2-3 minutach jest pusta![]()
W opychaniu się, przoduje... Kuleczka, już nie wygląda jak Gremlin, ale jak Kuleczka, dobrze, że ma duże uszy i ogon, wiem dzięki temu gdzie przód a gdzie tył![]()
Strzałeczka robi się coraz bardziej przebiegła, ale widać po niej, że to typ "tylko mnie kochaj a stracę dla Ciebie głowę".
Dziś obudziłam się z kotem na głowie, mała Kulkowata cholera wciągnęła sobie kocyk, który zakrywa górę kartonu na noc, po nim wylazła, hycnęła na łóżko i przydreptała na moją głowę piszcząc mi do ucha "daaaaaaj mleeeeeeczka"
Niepokorna ma swoją aukcję ogłoszeniową na allegro, dziś pisała do mnie Pani chętna, z Krakowa, ale nie oddam malutkiej do mieszkania na parterze w opcji z wychodzącym kocurkiem kastratem, nie chcę w pewnym momencie przeczytać, "przykro mi, ale..."![]()
Tak więc malutka nadal domku szuka, ona zgodzi się z innym kotem, jest bardzo ciekawska do mojej Kici, ale ta nie odwzajemnia tego zaciekawienia.
Maluszki są już po kuracji antybiotykowej, w piątek wezmę je na kontroling do weta bo wyczuwam jeszcze powiększone węzły podżuchwowe u obu pręgusków.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 47 gości