Kajtuś ma się bardzo dobrze

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 23, 2008 23:01

Tiger_ pisze:
Ten oczodół trzeba pewnie będzie operacyjnie wyczyścić , wyłeżeczkować resztki i dopiero zszyć powieki , prawda ?

Ja to tak nie bardzo się wyznaję...wet coś mówiła o usunięciu kanalików łzowych... no i potem o szyciu...ale jeszcze Kajtuś jest za mały...stwierdziła że ma podrosnąć
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Śro wrz 24, 2008 23:32

a do Kajtusia to już nikt nie zagląda :(

mam pytanko: którego weta w Poznaniu możecie mi polecić do zrobienia Kajtusiowi oczka, tak żeby jak najmniej mu wyciął powieki
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Post » Czw wrz 25, 2008 6:33

Zaglada , zaglada... :D
I bardzo podziwia..... tylko nie pisze 8)

Całuski dla Kajtusia... :1luvu:
Kacper ["] i Albercik ["]
Obrazek Obrazek

borosia

Od: Śro wrz 06, 2006 7:04

Post » Pt wrz 26, 2008 8:22

Ja tez zagladam.
Dzis wreszcie mi sie zdjecia otwieraja i moglam zobaczyc slodziaka :)

Az sie juz trzese na mysl o operacji tego oczka.
Moj wet pewnie to robi ale nie mialam z czyms takim do czynienia wiec ciezko mi powiedziec jak robi.
Moze zadzwon do niego i pogadaj jak on to widzi a potem zdecydujesz.

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Pt wrz 26, 2008 8:29

ja też zaglądam :)

śliczny tygrysek z Kajtusia! :D
z wetem niestety nie pomogę, brak doświadczeń z oczkami i za krótko w Pz siedzę 8)

głaski dla kotków :)
Obrazek

Aktualnie - Kacper, Benuś, Songo, Myszka i pies Antonio!

catawba

Od: Czw kwi 26, 2007 9:28

Post » Pt wrz 26, 2008 20:23

Kajtuś mnie rozbraja...wlaśnie siedzi na moim ramieniu...raz na jednym, a raz na drugim, jak papużka....i bardzo glośno mruuuczy mi do ucha...a teraz przemieścił się na kark...
aż się poryczałam tak samo zachowywała się Misia, ona też uwielbiała przytulać się do twarzy i spać na szyi...bardzo tęsknię

dosyć tych sentymentów...

znowu mam pytanie czy Niusiu (duży, wyrośnięty, pięciomiesięczny kociak - strasznie jest duży jak na te miesiące) może podczas zabawy tak się nie kontrolować i zrobić krzywdę Kajtusiowi :?:
Niusiu uwielbia się bawić z Kajtusiem, ale pozwalam mu na to tylko jak mam ich na oku...i tak ciągle mały piszczy, bo jest przygniatany i gryziony

Petka

Post » Pt wrz 26, 2008 20:51

Rany, Petka! Czlowiek spokojnie urywa sie na urlop, a w miedzy czasie takie historie 8O
Oblednie sie ciesze, ze to Cudenko na Ciebie trafilo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt wrz 26, 2008 21:32

Znalazłam Was :D Witam z moją tymczaską jednooczką Gałeczką :roll:
Zobacz jak pięknie wygląda po usunięciu oczka :)
Obrazek
I jaka jest kochana :wink: W ogóle jedooczne lub wręcz niewidzące kociaki są wspaniałe, a jaką dają satysfakcję 8)

A w banerku mam Ślepaczka z konstancińskiego Azylu dla którego szukamy domu :x
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Pt wrz 26, 2008 21:50

barba50 pisze:Znalazłam Was :D Witam z moją tymczaską jednooczką Gałeczką :roll:
Zobacz jak pięknie wygląda po usunięciu oczka :)
Obrazek
I jaka jest kochana :wink: W ogóle jedooczne lub wręcz niewidzące kociaki są wspaniałe, a jaką dają satysfakcję 8)

A w banerku mam Ślepaczka z konstancińskiego Azylu dla którego szukamy domu :x

Gałeczka jest cuuuudo :1luvu:
możę martwię się na zapas, ale chciałabym żeby Kajtuś miał dobrze zrobione oczko...a dla mnie to on jest przepiękny i bardzo go kocham

w tym tygodniu nie mogłam zastać weta od Etki, chodzę do wetki (nic do niej nie mam :!: :!: ), ale mimo wszystko chcialabym się skonsultować

Petka

Post » Nie wrz 28, 2008 22:19

Oczodół Kajtusia chyba ładnie się leczy...nie jest już zaczerwieniony...
Kajtek jest bardzo dzielny podczas aplikowania maści do tego oczka...ale kiedyś napewno mi powie: odczep się babo ode mnie

Petka

Post » Pon wrz 29, 2008 6:55

Pozdrawiamy goraco Kajtusia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I gorace kciuki za pomyslne leczenie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Pon wrz 29, 2008 9:46

Zaglądamy i czytamy.
Z wetow to polecam Dąbrowskiego - bardzo dobry w diagnostyce i operacjach http://www.wet.pl/
Nasza wetka tez jest ok, ale jest w ciąży rodzi w listopadzie i wiem, że teraz nie zawsze jest w gabinecie.
Gabinet weterynaryjny Na Polance
Katarzyna Marciniak
ul. Katowicka 11/11
0-61 872-30-06

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Śro paź 01, 2008 19:02

Hannah12 pisze:Zaglądamy i czytamy.
Z wetow to polecam Dąbrowskiego - bardzo dobry w diagnostyce i operacjach http://www.wet.pl/
Nasza wetka tez jest ok, ale jest w ciąży rodzi w listopadzie i wiem, że teraz nie zawsze jest w gabinecie.
Gabinet weterynaryjny Na Polance
Katarzyna Marciniak
ul. Katowicka 11/11
0-61 872-30-06

Hannah12 dziękuję
z własnego wątku powiadomień nie dostaję :evil:

Petka

Post » Śro paź 01, 2008 19:45

Mnie tez dobijaja zanikajace powiadomienia :twisted:

A co u Kajtusia, jak oczko?
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Śro paź 01, 2008 19:59

dzisiaj przestałam pakować mu do oczka maść....nie zaczerwieniało, ropki tylko ciut było...poobserwuję go do końca tygodnia...i do weta

Kajtuś właśnie siedzi na moim ramieniu...wdrapuje się po nogawce do góry...potem po plecach i na ramię
mogę go zdejmować, a on i tak swoje

Petka

[poprzednia][następna]