varia pisze:Chociaż doczytania tego sobie nie odpuszczę.Kicorek pisze:Mało błyskotliwa dziś jestem
Dziś?
Chłe, chłe, a tego to i ja nawet nie doczytałam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
skaskaNH pisze: (...) weszłam na miau, zamiast pakować sie pod kołdrę.
skaskaNH pisze:Dorota pisze:skaskaNH pisze: (...) weszłam na miau, zamiast pakować sie pod kołdrę.
Chwalebne
Jednakowoż trochę męczące![]()
Ciekawe, o której mnie dziś w pracy dopadnie fala senności
Hannah12 pisze:skaskaNH pisze:Dorota pisze:skaskaNH pisze: (...) weszłam na miau, zamiast pakować sie pod kołdrę.
Chwalebne
Jednakowoż trochę męczące![]()
Ciekawe, o której mnie dziś w pracy dopadnie fala senności
Zaraz po wejściu do budynku.
mimw pisze:To i ja się przywitam(...)
skaskaNH pisze:mimw pisze:To i ja się przywitam(...)
Witaj
Kurcze, cos mnie ostatnio ominęło, skad masz 3 kota??To ta, dla której potrzebowałaś kaftanik? Masz już?
Ja jakoś sobie radze, teraz najgorsze jest wlasnie to pilnowanie jedzenia ze wzgledu na Kube. Natomiast do żebrania przy posiłkach można sie przyzwyczaic![]()
P.s. Marzenka, sorry, ja wtedy w pracy byłam, a pozniej nawet zapomnialam zapytac, co to za nowy kot jest u Ciebie... w ogóle ostatnio zakrecona jestem...
mimw pisze:
To trzeba się spotkać i Cię odkręcićW końcu Ci piffko za kciuki wiszę
![]()
Mam na tymczasie CK Nebraskę. Biedactwo ma silną reakcję na szwy po sterylce, no i się leczymy tabletkowo i zastrzykowo(szybki trening przeszłam), kaftanikujemy (dzięki Zowisi) i zdejmujemy ciągle z szafy, bo mała wchodzi, ale z zejściem jest problem
![]()
Tak wyglądaliśmy zanim zła mimw zapakowała w kaftanik![]()
skaskaNH pisze:ŁomatkoBiedna kicia!
Te pseudoznieczulające spraye przerobiłam na sobie u dentysty i wiem, że to lipa.
Ciekawe dlaczego wet tak zdecydował? I który? Sz?
Co do terminu, to zaraz skrobne PW