Przygody Kociej Bandy Drombo vol. 1

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 30, 2008 15:02

agul-la pisze:malolaty :D zpt to bylo cos. umiem lutowac, heblowac, robic obwody elektryczne, szyc, szydelkowac i tylko gotowac mnie nie nauczyli, bo pani umiala robic tylko desery i nalesniki :lol:
Hahaha, to samo miałam, tylko inaczej sie nazywało :D

Lecę!

Do jutra :)

hihi

Od: Pt sie 22, 2008 6:39

Post » Wto wrz 30, 2008 15:05

ja nie pamiętam, co miałam, ale dziewczyny się uczyły haftować, jak chłopaki przybijali gwoździe, więc od wczesnych lat nam pokazywali, gdzie nasze miejsce ;)

a propos dziś miałam scenkę z moimi nastoletnimi uczniami.
pytanie w podręczniku - Mężczyźni gotują, bo lubią, a kobiety, bo muszą - prawda, czy fałsz?
Uczniowie - prawda!
Ja - doprawdy? :twisted:
Oni - tak, bo kobiety naturalnie umieją, a mężczyźni nie!
Ja - hm to pewnie dlatego, że się rodzimy z łyżką zamiast jednej z dłoni :twisted:
(u nas w domu Tż jest lepszym kucharzem :twisted: )

vadee

Od: Wto lis 01, 2005 7:20

Post » Wto wrz 30, 2008 15:05

ja w oczekiwaniu na nowe zdjecia ide posprzatac chalupe i ugotowac jakis obiad. dzis gnomy dostana po raz pierwszy kuraka z ryzem i marchewka. zeby sie nie skonczylo tym, ze wyzra mieso a reszte zostawia :twisted: zauwazylam, ze moj zwierzyniec je lepiej ode mnie :D
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Wto wrz 30, 2008 15:06

a u nas bylo rownouprawnienie i wszyscy robilismy to samo. do dzis mam przed oczami widok chlopakow z szydelkiem :lol: u nas ja gotuje lepiej, ale TŻ pieknie potrafi jedzenie podac. najprostsza rzecz wyglada jak w restaturacji :D
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Wto wrz 30, 2008 15:14

Vadee ucałuj ode mnie wszystkie twoje futerka, a Rudzince powiedz,że kocham ją bardzo i proszę by nie chorowała i była grzeczną dziewczynką.
Agu-la proszę cię o nowe zdjęcia twojej uroczej parki. Rób im dużo zdjęć teraz bo jak urosną to będzie ci żal, że mało masz zdjęć z ich dziecięcego okresu ( wiem to z autopsji)
Hihi powiedz co ty masz "przerośniętego" w swoich nogach stopy czy łydki. Pytam bo ja też miałam kłopot z kupieniem kozaków na swoje grube łydziry ale na Chmielnej jest taki zakład gdzie fantastycznie rozciągają kozaki w łydkach (nawet o 2-3 cm).

efreja

Od: Pt lip 06, 2007 14:57

Post » Wto wrz 30, 2008 15:30

ja mam na kompie mase ich zdjec :D robie je nalogowo :D nie chce tylko wcinac sie vadee w jej watek zarzucajac go moimi gnomami :D bo ja to moglabym sie nimi chwalic calemu swiatu :lol:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Wto wrz 30, 2008 15:34

Efrejo, ja mam nadzieje, ze jej to powiesz sama :twisted:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

no kiziasz mnie czy nie?
Obrazek

vadee

Post » Wto wrz 30, 2008 15:35

no wlasnie, kiziasz czy nie? :lol:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Wto wrz 30, 2008 16:15

Poszłam kiziać :D :D
Pchełenia od razu robi fik na plecki i podkurcza łapki :1luvu:

A Rudzia mnie własnie skrzyczała, bo piszę, zamiast ją dopieszczać :lol: Oczywiście przekażę wszystko Efrejo, zwłaszcza o tym chorowaniu, bo gilek się nie chce wynieść :evil:

agul-la pisze:ja mam na kompie mase ich zdjec :D robie je nalogowo :D nie chce tylko wcinac sie vadee w jej watek zarzucajac go moimi gnomami :D bo ja to moglabym sie nimi chwalic calemu swiatu :lol:

kochana, w ogóle się nie krępuj :D ja tam chętnie zawsze oglądam Twoje łobuzy :)

vadee

Post » Wto wrz 30, 2008 19:27

wiecie co, przespalismy cale popoludnie 8O jak sie polozylismy na teleexpresie to teraz wstalismy :? przenajswietsza panienko dzien nam uciekl :strach:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Wto wrz 30, 2008 19:33

agul-la pisze:wiecie co, przespalismy cale popoludnie 8O jak sie polozylismy na teleexpresie to teraz wstalismy :? przenajswietsza panienko dzien nam uciekl :strach:

Nono. my tez :D Tyle ze my sie polozylismy o 16 a spalismy do 18 :)
[link=http://www.suwaczek.pl/][image noborder]http://www.suwaczek.pl/cache/eac1b196ae.png[/image][/link]

ajszus

Od: Nie sie 03, 2008 11:24

Post » Wto wrz 30, 2008 19:34

Ty agul-la lepiej zdjecia powrzucaj :) I przeczytaj moj watek - ostatnie pytanie, moze cos wiesz na ten temat :)
[link=http://www.suwaczek.pl/][image noborder]http://www.suwaczek.pl/cache/eac1b196ae.png[/image][/link]

ajszus

Od: Nie sie 03, 2008 11:24

Post » Wto wrz 30, 2008 20:14

a ja do 18.30 pracowalam :P
ale za to już buszuję po allegro :twisted:

poszłam się dziś kąpać, odkręcam wodę, pokręciłam się chwilę po mieszkaniu, wracam do łazienki, a tam już nastolatki się umościły na ubraniach i czekały, żeby pilnowac, czy sie nie utopie :lol: :1luvu:

PS: Elegancio dziś śpiewał podczas kolacji! :D wraca do żywych :D

PS2: Wśród moich uczniów są fani kociarni, więc czasem potworom wolno biegać luzem, jak mam zajęcia. Ale dzisiaj to już przegięli.
Najpierw Pchełka dostała się na wysoką szafę, ale juz nie wiedziała jak wrócić, więc - po nieudanym (uniemozliwionym przeze mnie) skoku na główkę 8O :roll: - zaczęła drzeć japiszonka, żeby ją zdjąć. Potem wpadła Rudzia i przez 5 minut ganiała w kółko swój ogon, wywijając co jakiś czas orła :lol: Potem wpadł Krecior, obalił Pchełkę na plecy, zaczął wrzeszczeć jak upośledzony delfin 8O a potem wylizał Pchełce całą głowę, szyjkę i okolice, śliniąc ją obficie i doprowadzając do wyglądu zmokłej kurki, na co Pchełka - z wrodzoną sobie gracją - z przejęcia puściła bączala :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Także koniec ze swawolką :oops: :lol: :lol: :lol:

vadee

Post » Wto wrz 30, 2008 20:18

:lol: :lol: :lol: same atrakcje u was. u mnie na salonach fochy, ten kurczak z ryzem i marchwia cos w zeby szanowne panstwo kluje. ale ja poczekam. kiedys zglodnieja :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Wto wrz 30, 2008 20:20

albo coś upolują :twisted: mam nadzieję, że Twoj pies biega szybciej :twisted: :roll:

vadee

[poprzednia][następna]