Witam wszystkich forumowiczow.
Poniewaz wczesniej nic a nic nie pisalem (watek znalazlem na allegro

) to kilka slow: jestem z Lodzi i mam piekna czarna kotke - Bastet. Wzieta byla ze schroniska i teraz ma 4 lata i wyglada jak norwesko-europejska.
Miesiac temu zglosilismy sie do schroniska i wzielismy niesamowicie wychudzona kotke prawie perska. Mialem nadzieje postawic kociacza na lapki, ale po 3 tygodniach codziennych wizyt u weterynarza okazalo sie, ze juz nie mozna jej pomoc - tydzien temu odeszla

Byla przemila i przekochana - chodzila za nami jak piesek, spala na lozku, ale niestety nie udalo sie jej wyleczyc - prawdopodobnie przerzuty wczesniej wycietego raka.
Poniewaz charakter Inermis [*] nas urzekl, chcielibysmy adoptowac persiatko, albo przynajmniej mix persa (kobiete

), dlatego pisze w tym watku.
Poniewaz watek jest na kilku forach, wiec nie wiem juz sam ktory kotek ma DT, a ktory juz znalazl domek na stale, dlatego prosze o aktualizacje listy, ew. kontakt osob, ktore maja kotki tymczasowo:
Marcin - 69Z 498 666 lub PW
Helena - 6OO 331 O28 lub helena.sobieska (malpka) gmail,com
(bledy celowe, ze wzgledu na spam).
Jezeli potrzebny bedzie jeszcze transport gdzies w okolice Lodzi (moze byc i Wawa, to chetnie pomoge przy przewiezieniu kotkow (samochod ma duzy bagaznik, ale transporterek mam tylko 1).
Pozdrawiam wszystkich forumowiczow.
Marcin