I jeszcze jedno - warto czasem pojechać kawałek dalej. My np. jeździmy solidny kawał drogi z naszego Podgórza, mimo, że kilka polecanych lecznic mamy w sąsiedztwie.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nordstjerna pisze:Ja bym uważała nieco z tym wątkiem, ale to moje osobiste zdanie....
I jeszcze jedno - warto czasem pojechać kawałek dalej. My np. jeździmy solidny kawał drogi z naszego Podgórza, mimo, że kilka polecanych lecznic mamy w sąsiedztwie.
Uschi pisze:Tangerine - pomysł z łyżką do zupy/chochlą/łyżką wazową (z określeniem "nalewka" się jeszcze nie spotkałam) jest świetny, my od razu łapiemy w pojemniczek, ale faktycznie z łyżką może być łatwiej
Jana pisze:Uschi pisze:Jana pisze:Czy Zojka sika tylko na miękkie, czy raz do kuwety, a raz na łóżko?
i tu i tu
Dwie takie aparatki miałam. W obu przypadkach przeszlo samo. Obie, kiedy dostały pierwszą rujkę, znaczyły teren (ale posikiwały od małego). W obu przypadkach przeszło, tak po prostu albo po sterylce.
Nordstjerna pisze:No tak, dopiero teraz do mnie dotarło, że przecież Uschi pisze o spotkaniu przedadopcyjnym, a nie o naszym forumowym z okazji przyjazdu Uschi i tanity.![]()
To jeszcze tytułem wyjaśnienia - dziewczyny, które były na wizycie, o ile wiem, nie miały do czynienia z rzeczonym panem doktorem osobiście i opierały się raczej na opinii z wątku "Weci polecani".
Użytkownicy przeglądający ten dział: asoio, Google [Bot] i 116 gości