Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agul-la pisze:mam 2 lewe rece do prac technicznychTZ nie ma, a jak jest to na weekend i nie ma sily, ktora by go zapedzila do roboty. choc ostatnio jak dzwonil to mowil ze zrobi kotom polecki na sciane, obije wykladzina zeby mogly sobie lezec na wysokosciach
pozyjemy zobaczymy
agul-la pisze:zostawie to dla niego na jakis urlop, bo chcialabym zeby to ladnie wygladalo, a u mnie wszystko niechlujnie wychodzi![]()
a na razie najwyzej deseczke postawie. wprawdzie mebli nie drapia jeszcze, ale zauwazylam, ze jak sie bawia na koldrze czy na kocu to w trakcie zabawy hacza pazurami. chyba juz czas zaczac je scierac nie?
agul-la pisze:sama??u weta bede za 2 tyg na szczepieniu to juz myslalam zeby poprosic o obciecie szponow. stresuje sie tym szczepieniem, bo koty chyba niespecjalnie to znosza co? jak pamietam twoja rudzia to odchorowala
agul-la pisze:no wez tak ze mnie nie zartuj, bo ja przezywam meki na mysl o szczepieniu przez ciebie![]()
kalair pisze::lol:![]()
![]()
![]()
Vadee, świetne rady..świetne!![]()
Niestety,u mnie niewykonalne!![]()
![]()
Życie mi miłe!
![]()
agul-la pisze:to ja tu kazde slowo doswiadczonych kolezanek traktuje jak slowa wyroczni, wpatruje sie w ekran z uwielbieniem, a tu taka sciemaa ja w takim stresie od kliku tygodni
agul-la pisze::lol: zobaczymy jak to bedzie. w sumie kluska zastrzk przeciwbolowy na stluczona lapke zniosla bez mrugniecia okiem, wiec moze nie bedzie tak zlea to sie kluje gdzie?w kark tak jak psa?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter i 70 gości