PAKT CZAROWNIC 7 !!!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 25, 2008 19:06

Marcelibu pisze:
Aleksandra59 pisze: Tylko proszę o realne potrawy a nie jakieś typu Jaś i Małgosia 8)

Jakie to są???

Te realne :?: :?: :?:
To co ja planuję, to jadlo zwykłych ludzi a nie Czarownych Czarownic i to może być na przykład: zupa cebulowa z bagietkami na ciepło z masłem czosnkowym, kurczak po chińsku z ryżem, sałatki: z czerwonej fasoli, z tuńczykiem, klasyczna sałatowa z sosem winegre oraz tabule (na bazie kus-kus) + inne mniejsze i większe przekąseczki :wink: Na temat napojów - z wyjątkiem Malibu dla Siostry Prezes - to nie wiem nic bo nie znam preferencji :roll: Soczek - pomarańczowy, jabłkowy, coca-cola, mineralna gazowana czy niegazowana, winko czerwone, winko białe, czy też piwko 8)

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Czw wrz 25, 2008 19:10

Pepsi zamiast coli a reszta ok :D
Moge zrobić tę moją sałatkę z kiełkami, ale A59 musiałaby zakupy zrobić, bo ja przecież TŻ będę mieć na głowie i nie dam rady :roll:
I już zmykam, bo jutro do swojego mężusia jadę 8)
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw wrz 25, 2008 19:19

villemo5 pisze:Pepsi zamiast coli a reszta ok :D
Moge zrobić tę moją sałatkę z kiełkami, ale A59 musiałaby zakupy zrobić, bo ja przecież TŻ będę mieć na głowie i nie dam rady :roll:
I już zmykam, bo jutro do swojego mężusia jadę 8)

Pewnie, że zrobię :roll: tylko jeszcze muszę wiedzieć jakie 8) To, że raz kupowałam te składniki nie oznacza, że pamiętam :? Pamiętam tylko, że wtedy nie taką kiełbasę kupiłam :twisted:

Aleksandra59

Post » Czw wrz 25, 2008 21:32

Aleksandra59 pisze:
Marcelibu pisze:
villemo5 pisze:Wasza Ukochana 8) Siostra Prezes na posterunku. Pomóc puss musimy i to szybko! Proponuję 250 zł dla niej! Coś musi zostać na FS :oops: bo różnie bywa w życiu... To co? Siostro Skarbniczko do dzieła??
Puss podaj namiary do Trinity36. Albo niech poda jakaś Czarownica będą w posiadaniu numeru konta puss!
A jak tam składeczki? Wpłacacie dla schroniskowców z Wrocka?

Ja chyba mam numer konta Puss :roll: ... zaraz poszukam i prześlę.

Ja na 10000000% mam konto Puss - wczoraj robiłam przelew :wink: Już piszę PW do Trinity36 :D :D

Całe szczęście - bo nie mam... :oops: . Tzn. mam, ale na stronie mojego banku, w odbiorcach. Na kompie domowym nie wiem, czy bym odpaliła...
Marcelibu

Post » Czw wrz 25, 2008 21:36

temat sabatu uparcie będę ignorować 8)

a w ramach zgłaszania osób, ku którym to magię naszego paktu wypadałoby skierować, to proponuję jolę.goc, u której niebardzo teraz (nie to, że kiedykolwiek bardzo było, jako że Jola kotom całe swoje życie poświęca)

jola.goc pisze:
Moje życie to wieczne sprzątanie po kotach, przygotowywanie i roznoszenie po mieszkaniu i po Zdroju jedzenia dla nich, przygotowywanie i podawanie leków, ziół i kroplówek...

Aktualnie oprócz Figla kuruję jeszcze Zajonca, nieustannie Śpiocha, a także Świrka, u którego nawraca katar. Leczę mu też oczko, które ciągle łzawi. Z kotów zewnętrznych staram się choć trochę zaleczyć katar u starej dzikawej Burci.

Do tego część kotów zaczęła się załatwiać poza kuwetą, wszystkie zaś z dużym poświęceniem kontynuują dzieło pt. Demolka mieszkania.

Więc mam co robić - do tego stopnia, że w tym wszystkim mogę zapomnieć o systematycznym zażywaniu swoich leków, i rzeczywiście najczęściej zapominam Confused

tak jest u niej teraz:

jola.goc pisze:Zapasy faktycznie już mi się kończą - suche mam już tylko bardzo pośledniej jakości, a puszki - wobec braku pieniędzy na mięso, nawet dla Zajonca niestety - zaczynają znikać w oczach. Koty zewnętrzne obsługuję w ciemnościach, bo nie mam już na nawet na baterie do latarki. Kończą się też środki czystości...

Więc gdyby znów znalazły się Dobre Dusze, które zechciałaby się złożyć na kolejne zamówienie - będę ogromnie wdzięczna.

więcej w tym wontku: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=3532888#3532888
ObrazekObrazekObrazek

Zirael

Od: Pt kwi 18, 2008 21:29

Post » Czw wrz 25, 2008 21:45

Zirael pisze:temat sabatu uparcie będę ignorować 8)

A DLACZEGO Czarowna Siostro Zirael :?:
Przecież planujemy kolejny sabacik w grudniu :roll:

Aleksandra59

Post » Czw wrz 25, 2008 21:49

Aleksandra59 pisze:

zazdrość mię ściska, ot co! :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

Zirael

Post » Czw wrz 25, 2008 21:55

Zirael pisze:
Aleksandra59 pisze:

zazdrość mię ściska, ot co! :mrgreen:

To pomyśl sobie Siostro o grudniowym sabaciku - zrobimy sobie wtedy wcześniejszego Sylwestra, taka nowa świecka tradycja - Nowy Rok w grudniu 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Aleksandra59

Post » Czw wrz 25, 2008 21:57

nie ma mowy! ja zostaję na Sylwestra! ja mam 3 tygodnie urlopu na święta!

ostatecznie możemy urządzić dwa Nowe Roki, to mą zgagę powinno ułagodzić :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

Zirael

Post » Czw wrz 25, 2008 22:03

Zirael pisze:nie ma mowy! ja zostaję na Sylwestra! ja mam 3 tygodnie urlopu na święta!

ostatecznie możemy urządzić dwa Nowe Roki, to mą zgagę powinno ułagodzić :twisted:

:? - to ja już nic nie rozumiem :oops: Ale to pewnikiem moja pamięć szfankuje :? To ten kolejny sabacik ma być w grudniu tego roku, czy już po Sylwestrze :?: Mnie tam każdy termin odpowiada - byleby sabacik był u mnie 8)
Ale może nie zakumałam i Siostra Zirael chce Sylwestra Czarownego :?:

Aleksandra59

Post » Czw wrz 25, 2008 22:08

Aleksandra59 pisze:Ale może nie zakumałam i Siostra Zirael chce Sylwestra Czarownego :?:

no, siostry Zirael nie było długo.... ostatnio jakieś takie chodził pomysły żeby Paktowego Sylwestra zorganizować, być tak może, że zostały zarzucone

więc to wcale nie o Siostry doskonałą, niezawodną pamięć chodzi, tylko ja mącę :wink:
ObrazekObrazekObrazek

Zirael

Post » Czw wrz 25, 2008 22:24

Zirael pisze:
Aleksandra59 pisze:Ale może nie zakumałam i Siostra Zirael chce Sylwestra Czarownego :?:

no, siostry Zirael nie było długo.... ostatnio jakieś takie chodził pomysły żeby Paktowego Sylwestra zorganizować, być tak może, że zostały zarzucone

więc to wcale nie o Siostry doskonałą, niezawodną pamięć chodzi, tylko ja mącę :wink:

A konkretnie to w którym Czarownym kociołku Siostra Zirael mąci :?:
Ja tam mącenia żadnego nie widzę :wink:
Był pomysł, jakoś się zutylizował to może być nowy - pod tytułem SYLWESTER CZAROWNIC, przecież nic nie stoi na przeszkodzie :D :D

Aleksandra59

Post » Czw wrz 25, 2008 22:27

Aleksandra59 pisze:
Zirael pisze:

Był pomysł, jakoś się zutylizował to może być nowy - pod tytułem SYLWESTER CZAROWNIC, przecież nic nie stoi na przeszkodzie :D :D

ja się piszę! już teraz! :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

Zirael

Post » Czw wrz 25, 2008 22:39

Zirael pisze:
Aleksandra59 pisze:
Zirael pisze:

ja się piszę! już teraz! :mrgreen:

Ale Siostra Zirael na tego Sylwestra napalona :lol: :lol: :lol: :lol:

Siostro Zirael - podejmę się organizacji SYLWESTRA CZAROWNYCH, ale jak Siostra Zirael nie przybędzie, wszelkie klątwy spadną na Siostę - o innych konsekwencjach nie wspomnę :twisted:

Aleksandra59

Post » Czw wrz 25, 2008 22:44

oooo Siostro, proszę się nie lękać, Konsekwencja mi na drugie imię, a Klątwa wołali na mnie w szkole 8)
ObrazekObrazekObrazek

Zirael

[poprzednia][następna]