Znow mialem kilka lat przerwy w pisaniu (az wstyd sie przyznac), ale linka do Forum mam caly czas w ulubionych zakladkach i staram sie zerknac czasem, chociaz na chwile. Niesamowite jak czas szybko leci, moja kociczka ma juz 8 lat, kocham Bestie strasznie. Rozlozylo mnie przeziebienie, leze w lozku a Ona oczywiscie na mnie, polozyla sie na boku i cos jej sie chyba sni bo wzdycha przez sen. Rany jak ja sie zzylem z tym Stworem...W tzn. miedzyczasie udalo mi sie namowic Babcie na przygarniecie kotkow i Babcia jest teraz szczesliwa posiadaczka Felicjana i Mrowki

teraz chcialbym prosic Was o rade w sprawie karym dla mojej Kociczki - je surowa wolowine (pasuje jej tylko z jednego sklepu w okolicy, oczywiscie tego z najdluzszymi kolejkami), najchetniej taka lekko podgrzana na talerzyku polozonym na miseczce z goraca woda, czasem surowa piers z kurczaka - tyle jak chodzi o pozywienie mokre, poza tym caly czas ma dostep do suchego i tu pojawiaja sie moje pytania - lubi RC Exigent, Profilum z kurczakiem (czasem spojrzy tez na miseczke z lososiem), ostatnio dostala Perfect Fit IN-HOME i wlasnie ta ostatnia karma mnie zastanawia - co o niej sadzicie?Szukalem na forum, ale nie znalazlem jednoznacznych opinii. Swego czasu jadla rowniez Best Choice (uwielbiala ja) ale dotarla do mnie wiadomosc, ze cos jest z ta karma nie tak. Dodam ze Kociczka wazy ok. 5 kg (Wet stwierdzila, ze mozna ja troszke odchudzic poki nie jest za pozno) i jest kotem wspanialej rasy europejskiej (chyba ma jednak jakiegos przodka innej rasy, gdyz jest raczej dlugowlosa (ok. 3-4 cm), z sierscia (bardzo gesta) tez mamy pewien problem, gdyz bardzo jej wypadaja kudelki i po bardziej intensywnym czesaniu

K i