rozpoznalas po rozowym kocyku?
Nie, po dziewczynie która tymczasuje 20* małych persików.
* Tak tworzą się legendy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
rozpoznalas po rozowym kocyku?
Rustie pisze:rozpoznalas po rozowym kocyku?
* Tak tworzą się legendy
kosma_shiva pisze:Rustie pisze:rozpoznalas po rozowym kocyku?
* Tak tworzą się legendy
buhaha, ciekawe skąd miałabym tyle persików
Z taką gromadą to mozna już dobry interes rozkręcac:D:D
Tweety pisze:a ja mam wieści z Chirona. Daszeńka niestety jest zagrożona, biegunka utrzymuje się, malutka jest osowiałaczarnuszek nadal nie bardzo rokuje, jest bardzo słabiutki. Reszta je samodzielnie, ciuteńkę jest lepiej z oczkami i mniej kichają.
Do domu dzisiaj, oprócz Leny i Lusi od Noemik, idzie Tekla od markopolo
noemik pisze:Tweety pisze:a ja mam wieści z Chirona. Daszeńka niestety jest zagrożona, biegunka utrzymuje się, malutka jest osowiałaczarnuszek nadal nie bardzo rokuje, jest bardzo słabiutki. Reszta je samodzielnie, ciuteńkę jest lepiej z oczkami i mniej kichają.
Do domu dzisiaj, oprócz Leny i Lusi od Noemik, idzie Tekla od markopolo
hura.
tekla do domu.
trzymam mocno kciuki za CHironowe maleństwa.
catalina pisze:wyniki krwi persicy w porzadku, nerki ok, watroba tez, lekko podniesiony poziom leukocytów ale to ze wzgledu na ropne zapalenie górnych dróg oddechowych i to wlasciwie wszystko poza zaniedbaniem co jej dolega, co do rudasa to lekarka twierdzi, ze depresja go zabija, do tego niedawno został oddany przez wlascicieli 15 - LETNI KOCUR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bury z jasnym, srebrnawym brzuchem, duzy i piekny, po kwarantannie odrazu wyladowal na zakaznych, juz sie rozsypuje, ja zaczynam wariowac, to jakis koszmar, te trzy koty musza byc zabrane natychmiast, bo umrą!!!!!!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 292 gości