Miuti pisze:Jeżeli jutro Rysiaczki pójdą - będę miała jedną klatkę wolną.
Miuti, ale co z Rysiaczkami bedzie?
Do domków, czy gdzie?
Może, gdyby się Tweety zgodziła, można było zabrac do Ciebie Tornada i Tare

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Miuti pisze:Jeżeli jutro Rysiaczki pójdą - będę miała jedną klatkę wolną.
Miuti pisze:Tweety decyduje.
Ale jeżeli Rysiaczki nie pójdą, to trudno.
Tweety pisze:Rysiaczki idą jutro jak się wyrobię, bo okazało się, że jeszcze muszę z najmłodszą do dentysty na 19-stą podjechać. Niby w pobliżu Miuti, bo na Siewną ale znowu w związku z tym nie zaszczepię Rysiaczków więc nie mogę ich przenieść na inne DT. Może jeszcze coś wymyślę. Chociaż tydzień zaczął mi się od chorego dziecka mojej pracownicy więc zostałam już całkiem sama na wszelkich frontach![]()
Wypadałoby podjechać dzisiaj do schronu po te dwa maluszki i odstawić je do Chirona. One są takie maleńkie, że chyba nie będzie problemu aby wet je tam jeszcze gdzieś upchnął kolanem.
Dziewczyny, już nie wiem co robić. Jesteśmy bez kasy, bez wolnych miejsc, ze świadomością, że te maluchy tam umierają
kosma_shiva pisze:Tweety pisze:Rysiaczki idą jutro jak się wyrobię, bo okazało się, że jeszcze muszę z najmłodszą do dentysty na 19-stą podjechać. Niby w pobliżu Miuti, bo na Siewną ale znowu w związku z tym nie zaszczepię Rysiaczków więc nie mogę ich przenieść na inne DT. Może jeszcze coś wymyślę. Chociaż tydzień zaczął mi się od chorego dziecka mojej pracownicy więc zostałam już całkiem sama na wszelkich frontach![]()
Wypadałoby podjechać dzisiaj do schronu po te dwa maluszki i odstawić je do Chirona. One są takie maleńkie, że chyba nie będzie problemu aby wet je tam jeszcze gdzieś upchnął kolanem.
Dziewczyny, już nie wiem co robić. Jesteśmy bez kasy, bez wolnych miejsc, ze świadomością, że te maluchy tam umierają
Tweety, a ma kto jechać do schronu?
Tweety pisze:to nie Daszeńka nie żyje, to Aba z tym biednym oczkiem przywieziona w sobotęOna była taka malusia
Śpij słodko, kocinko
Mam zgodę na przywiezienie tych dwóch maluszków. Kosma jeżeli możesz jechać to będę bardzo wdzięczna. Te maluszki mają nr 102 i 71, każde łamane przez 09/08. Są w magazynie nr 4
kosma_shiva pisze:Zły kazał mi sobie autobusem do schronu jechac, ale moze jak zda ten piepszony egzamin to mu sie zmieni zdanie. cały dzień becze, nie wiem czy to przez koty, pogodę, czy przez okres.
Mam dość tej śmierci, niech ten koszmar się skończy wreszcie.... proszę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 116 gości