Świat według Zajonca: Cudownych Świąt kochanym Ciociofankom!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 21, 2008 3:08

[quote="Zajonc"]
Waldemar pisze:Zajonczku. Ciocia Moś nie może oczekiwać na Ciebie na dworcu w Krakowie, ponieważ ona mieszka w Kaliszu. Gdybyś wybierał się do Kalisza, wówczas możesz być pewien, że będzie na Ciebie czekać na stacji kolejowej Kalisz-Winiary.

Aha.

Nie, ja w ogóle nie wybieram się do Kalisza.
Skąd.
Stawię się przykładnie na dworcu w Krakowie! :D

To było tylko takie pytanie retoryczne do cioci Mosia.

^*^
Zajonczek.[/quote]

Zajonczku. Poproś ciocię SkaskęNH albo wujka Bubora na przykład, aby polecili Joli dobrego weterynarza w Krakowie. Potem wsiądziesz do pociągu na swojej stacji, wysiądziesz na odpowiedniej stacji w Krakowie / pamiętaj, że jest ich kilka/, spotkasz się może z inną ciocią lub wujkiem i razem pojedziecie do kliniki weterynaryjnej, gdzie dasz się zbadać i wyleczysz ząbki do końca.
Waldemar Turek
ObrazekObrazekObrazek

Waldemar

Od: Śro lip 12, 2006 22:34

Post » Nie wrz 21, 2008 12:52

Zajoncu najpiękniejszy, całuję czule w obolałe usteczka. Jakbyś miał ochotę na zupkę jarzynową to pisz, poślę nową dostawę ;)
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia
Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.

rambo_ruda

Od: Pon maja 15, 2006 16:53

Post » Nie wrz 21, 2008 12:54

Zajonc pisze:No dobrze, dam się namówić :roll:

Ale pod warunkiem, że pojadę sam.

Pociągiem.

Ciociu Mosiu! :1luvu:

Czekasz?

^*^
Zajonczek.

Czekam czekam 8)
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Nie wrz 21, 2008 12:58

Zajonczku, a nie boisz się sam podróżować? :roll:
Może jednak pozwoliłbyś Joli na zaszczyt towarzyszenia Tobie w tej drodze, choćby dla Twojego bezpieczeństwa. Jesteś już tak sławny, a wiesz: sława wiąże się też z ciemną stroną życia, wiesz, paparazzi, nachalni łowcy autografów, itp; nie będziesz sam a Jola w razie czego będzie mogła Cię obronić.
Zgódź się i czekamy na relacje już całkiem zdrowego Zajonczka
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Nie wrz 21, 2008 13:15

Zajonczku, biedaku, trzymaj sie dzielnie :ok:

Ja zgrałam ostatnie fotki Zajoncowego pysia i wyniki badan, postaram sie podejść we wtorek do mojego weta, niech obejrzy, oceni, wypowie sie na temat mozliwosci ewentualnego kolejnego zabiegu. Wtedy bedziemy myslec, co dalej. (Bo najbardziej martwi mnie ryzyko ponownego obciazania nerek narkoza, a w tej akurat lecznicy chyba nie stosuja narkozy wziewnej - zreszta nie wiem, zapytam).

EDIT: zadzwonie jeszcze jutro do Arki, gdzie przyjmuje dr Gawor, ktory jest specjalistą od zebow, dowiem sie, kiedy mozna sie umowic na konsultacje. Z ta lecznica problemy beda dwa:
Po pierwsze - nie wiem, kiedy ja bede mogla tam podjechac, bo to kawal drogi ode mnie, a auto odmowilo znowu wspolpracy.
Po drugie - ceny w tej lecznicy :strach: Za wszystko, poczawszy od konsultacji, a na leczeniu skonczywszy.

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Nie wrz 21, 2008 16:54

Dziękuję SkaskaNH za ratowanie Zajonca.
Waldemar Turek
ObrazekObrazekObrazek

Waldemar

Od: Śro lip 12, 2006 22:34

Post » Pon wrz 22, 2008 14:38

skaskaNH pisze:Zajonczku, biedaku, trzymaj sie dzielnie :ok:

Ja zgrałam ostatnie fotki Zajoncowego pysia i wyniki badan, postaram sie podejść we wtorek do mojego weta, niech obejrzy, oceni, wypowie sie na temat mozliwosci ewentualnego kolejnego zabiegu. Wtedy bedziemy myslec, co dalej. (Bo najbardziej martwi mnie ryzyko ponownego obciazania nerek narkoza, a w tej akurat lecznicy chyba nie stosuja narkozy wziewnej - zreszta nie wiem, zapytam).

EDIT: zadzwonie jeszcze jutro do Arki, gdzie przyjmuje dr Gawor, ktory jest specjalistą od zebow, dowiem sie, kiedy mozna sie umowic na konsultacje. Z ta lecznica problemy beda dwa:
Po pierwsze - nie wiem, kiedy ja bede mogla tam podjechac, bo to kawal drogi ode mnie, a auto odmowilo znowu wspolpracy.
Po drugie - ceny w tej lecznicy :strach: Za wszystko, poczawszy od konsultacji, a na leczeniu skonczywszy.

Skasko, bardzo Ci za to dziękuję!

Też myślę o Arce i dr. Gaworze, właściwie wyprawa do Krakowa miałaby sens chyba tylko w tym przypadku.
Ale wiem też o cenach...

Co do zdjęć - to jeśli podałabys mi swój mail, to może wysłałabym Ci kilka lepszych fotek pyszczka Zajonca z opisem?

Jeśli zaś chodzi o czas, to nie speszy nam się za bardzo - i tak muszę wcześniej zrobić Zajoncowi powtórne badanie krwi, ale dopiero po całkowitym wygojeniu dziąseł po rwaniu.

Narkozy wziewnej nie można niestety zastosować przy zabiegu w jamie ustnej :cry:

---

jola.goc

Od: Śro mar 31, 2004 13:25

Post » Pon wrz 22, 2008 19:00

Może ciasne, ale własne.
Obrazek

No i oryginalne.
Obrazek

Można spać
Obrazek

albo dbać o toaletę.
Obrazek

Do czasu.
Obrazek

Teraz już zbyt ciasne i niewłasne.
Obrazek

Właściwie mogłem się tego spodziewać.
Obrazek

Nie ma już dla mnie miejsca w tym domu.
Obrazek

Nawet dla tego kawałka mojego ogonka.
Obrazek

Nie ma.
Obrazek

^*^
Zajonczek.
Im bardziej poznaję koty,
tym bardziej kocham zajonce.

Zajonc

Od: Pon gru 31, 2007 18:39

Post » Pon wrz 22, 2008 19:02

I dlatego wyprowadzam się!

Dobrze, że mam gdzie :D

Ciociu Mosiu, pozdrawiam! :P

^*^
Zajonczek.
Im bardziej poznaję koty,
tym bardziej kocham zajonce.

Zajonc

Od: Pon gru 31, 2007 18:39

Post » Pon wrz 22, 2008 19:10

Zajonczku, w razie gdyby Ci sie znudzilo u cioci Mos, u mnie tez jest dla Ciebie miejsce!

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Pon wrz 22, 2008 19:16

ja również już oferowałam kącik u mnie 8) Zajoncu, u cioci rambo czeka na ciebie łóżko w rozmiarze king-sajz!
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia
Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.

rambo_ruda

Od: Pon maja 15, 2006 16:53

Post » Pon wrz 22, 2008 19:27

Jolu, czy tych Zajonczkowych rozterek nie daloby sie publikowac? Toz to sie marnuje, tylko garstka ludzi z forum sie smieje, a tak moglabys podarowac usmiech wiekszej rzeszy! No i Zajonc mialby satysfakcje. Moze ktos wie jak sie za to zabrac, w jaki sposob zainteresowac jakies czasopismo?

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Pon wrz 22, 2008 19:32

Zajonc pisze:I dlatego wyprowadzam się!

Dobrze, że mam gdzie :D

Ciociu Mosiu, pozdrawiam! :P

^*^
Zajonczek.

Ciocia caluje w koniec ogonka :lol:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Pon wrz 22, 2008 19:39

Biedactwo, matka chrzestna Cię nie przyjmie, bo tu bys miał równie kiepsko, pod wzgledem miejscówek. Cięzki masz los, Zajęczyno ponura.
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Pon wrz 22, 2008 23:07

Zajonczku, no widzisz, z kotami tak jest, nigdzie nie mozna czuc sie bezpiecznie. To takie wszedobylskie stwory :twisted:

Jolu, wysłałam PW, podeślij mi te fotki. Skoro nie spieszy sie tak bardzo i zamierzasz jeszcze powtarzac badania krwi, to mysle, ze moge sie podjac konsultacji w Arce, bo - tak jak pisalam - do piatku jest to raczej niemozliwe, ale pozniej spoko, da sie zrobic.
Bede tam dzwonic, dowiadywac sie o ceny i terminy.

Tak czy inaczej pokaze jeszcze to swojemu wetowi, zawsze to dobrze poznac opinie z kilku zrodel.

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

[poprzednia][następna]