Moje kotki-Mufunio-PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 18, 2008 7:54

moja Lalunia ma arystokratyczne pochodzenie...pałac rodzinny rodu Lalusiów znajduje się Borkach - Radzyniu Podlaskim.Obecnie panna stanowi integralną część słynnego rodu wywodzącego się z Lanckorońskich.(tak,tak)Więc o mezaliansie nie ma mowy.Portrety załączę wkrótce.....panna nadobna,posażna i z dobrego rodu w sam raz dla księcia Mirmiła :P Panna nosi przydomek - Lalunia Sznurek Bzówka z Sernikowa*Pl :lol:
Serniczek

Post » Czw wrz 18, 2008 11:32

Hodowlane imię kwalera to ... LORD. ( :roll: ) Zatem o łapkę potomkini Lalusiów stara się nie kto inny jak swatka od Lorda Mirmiła Smarkotka Mołdawskiego, imigranta wprawdzie, lecz przy dobrym rodzie wychowywanego 8) 8)

Ale nas zaraz Aamms pogoni...
Aniada

Post » Czw wrz 18, 2008 20:21

lObrazek Obrazek
Lalunia Sznurek Bzówka z Sernikowa*Pl
Serniczek

Post » Czw wrz 18, 2008 20:24

Śliczna!! Rety, jak oni by się ładnie na jednej foteczce prezentowali! Toż to dwa kotki od tego samego szablonu rysowane, tylko inną barwą wypełnione! :D :D
Aniada

Post » Czw wrz 18, 2008 20:58

no to jak????? Machniom????? :lol:
Serniczek

Post » Czw wrz 18, 2008 21:07

Cichaj, ta nie tak głośno! Aamms się o bana dla nas wystara. Szczegóły omówimy na priv :lol: Najwspanialszy z Mężów roi sobie, że następny kot, jaki u nas zamieszka będzie kremowy lub lila*... Ja tam się na genetyce nie znam, ale coś mi się widzi, że trudno byłoby taki kolorek kociaka uzyskać. :lol: Jak myślisz??? W ostateczności - jeśli małżon się nie zgodzi - wszystkie mogą zostać u Ciebie, a my będziemy płacić alimenty. Ale wtedy, jak to będzie wyglądało? Że jak ja niby synka wychowałam? Dzieci naklepał, siadł w transporter i tyle go widzieli??? Muszę to przemysleć.

* Tak, tak. To ten sam Mąż, który nienawidzi kotów. Dokładnie ten sam.
Aniada

Post » Czw wrz 18, 2008 21:12

alimenty mówisz????niezła myśl przeca ja zadnego za Chiny nie oddam bo po grzyba mi Chiny?????
Ostatnio edytowano Czw wrz 18, 2008 21:14 przez Serniczek, łącznie edytowano 1 raz
Serniczek

Post » Czw wrz 18, 2008 21:14

Tylko, co ja z tego będę miała? Mirmił chwilę frajdy, Ty masę klusków, a ja??
Aniada

Post » Czw wrz 18, 2008 21:15

Ty???? Babcia bedziesz ...to mało?????
Serniczek

Post » Czw wrz 18, 2008 21:33

No troszku mało. :evil: Ja bym chciała poniańczyć wnuki. A nie być tylko taką wirtualno-ideologiczno-abstrakcyjną babcią. :roll:
Aniada

Post » Pt wrz 19, 2008 6:36

nie widzę przeszkód.....możesz przyjeżdżać i zabierac ze sobą tatunia :)
Serniczek

Post » Sob wrz 20, 2008 8:50

A wujków??? :?: :?:
Aniada

Post » Sob wrz 20, 2008 12:52

wszystkich zapraszamy!!!! :D
Serniczek

Post » Nie wrz 21, 2008 12:59

Znamienite rody ai młodzi niczego sobie :lol:
A i jak drzewniej bywało zrękowiny jako pacholętami jeszcze. :lol: :lol:
ObrazekObrazekhttp://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=131880&p=7865586#p7865586

MAGDZIOL

Od: Wto paź 10, 2006 18:53

Post » Nie wrz 21, 2008 18:10

słusznie prawi Czcigodna Białogłowa -Magdzioł z Magdziołowa Arystokratyczne rody załatwiaja to za młodu :D
Serniczek

[poprzednia][następna]