Licytować, licytować

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Trzeba dać " pieronowi " trochę czasu , bądźmy cierpliwiAna_Zbyska pisze:Basiu, Gustaw też nie robi do kuwetki :/
Gustaw sie czai pod rogówką w kuchni, trzeba go wyciągać.
Kupę robi wszędzie, tylko nie do kuwety.. Z sikaniem też ciężko..Kuweta czysta, a w domu zaczyna być czuć..
Chociaż dzisiaj Agata mówiła, że był mały (duży) postęp, zjadł coś z jej mamy ręki, ale po chwili uciekł i znowu się zbunkrował.
Jak dzisiaj został na chwilę sam w domu, to po powrocie domowników, wsyztskie miski-opędzlowane hehe.
Śliczna ta Dalma , do Klary podobnaMacho pisze:Widzę, że Ty już poszalałaś
Ja się zastanawiam nad 3
Dalma chciała się przedstawić...
Na razie chce pokazać, że dzikie koty są DZIKIE i absolutnie nie do głaskania, próbuje odstraszyć na wszystkie możliwe sposoby... ale nie ze mną te numerywzięta na ręce sztywnieje, może z przerwami na próby ucieczki...
Siedzi cały czas pod tapczanem, je kolosalne ilości i równie kolosalne ilości wydalaszkoda, że nie do kuwety...
![]()
![]()
A oto Tolek vel królewicz![]()
Ma już swojego wielbiciela w tym domu... Ja mam Meliskę, mama Zośkę, więc dla Tolka został tylko jeden osobnikjest słodki, miziasty i nie można się na niego gniewać... no po prostu nie można... ostatnio zrobił bardzo wnikliwe badanie składu ziemi do kwiatów... jest wariatem jak każde kocie dziecię...
Postaram się na dniach porobić lepsze fotki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], muza_51, puszatek i 71 gości