Witam Wszystkich Serdecznie! Przed chwilą Agiss zabrała ode mnie dwie czarne pantery do domu tymczasowego. Trochę się martwię, bo nie wiem jak wysoko ta osoba mieszka a one uwielbiają wskakiwać na górne okna u mnie. U mnie te okna są zabezpieczone siatką, ale nie wiem jak tam wygląda sytuacja. Wiem że DT ma już koteczkę, śliczną i zdrową, więc o opiekę się nie martwię. Bardziej martwią mnie właśnie te okna. Prosiłam Agiss, żeby DT pojawił się u Nas na wątku z prośbą o jakieś relacje czy wszystko dobrze i oczywiście zdjęcia dziewczynek, jak sobie radzą w nowych warunkach. Trzymam Bardzo Mocno kciuki, żeby było wszystko dobrze!Teraz napiszę troczę o dzisiejszych Kociaczkach. Jak widzisz Wioro Twój Filipek na dobre zadomowił się u mnie. Jest zdrowy, ma apetyt i wygląda jak zwykle Pięknie! Na moje podwórko przychodzi też szary brat Filipka, o imieniu Gagatek. Kociaki jednak za sobą nie przepadają i wolą schodzić sobie z drogi. Oczywiście obydwa Twoje Kotki, są przeze mnie często głaskane, gdyż należą one do nielicznej grupy, która mi na to pozwala. Jeśli chodzi o Łapkę wszystko jest w jak najlepszym porządku. Mama Łapki czeka wraz z córcią i radośnie mnie witają. Bez ceregieli zabierają się za jedzonko, bo zwykle są bardzo głodne. Jeśli chodzi o ich piwnicę, to odkąd pojawił się Bartuś, brat Płomyczka, zrobiła się trochę nerwowa atmosfera. Bo choć Bartuś jest raczej grzeczny, to potrafi być zaborczy. Tak że nie wiem jak to jest do końca z tymi ich noclegami. Bardziej martwi mnie Zyguś, który nie pojawił się od tygodnia. Wiem że Zyguś ostatnio się oddalał i robił sobie wędrówki. Raz się przeraziłam, bo jak przyszłam był cały mokry. Chyba wpadł do rzeki za kaczką, bo często tam wysiadywał i polował. Ale na szczęście było wtedy naprawdę upalnie, więc nie sądzę żeby miało to jakiś wpływ na to że teraz go nie ma. tym bardziej, że po tej kąpieli przychodził dalej normalnie, tak jak zwykle. Jutro zgłoszę listę, tych kociaków które przestały przychodzić. To głównie kocurki, więc może jakiś wypad na panienki???Sama narazie niewiem! Pozdrawiam Wszystkich Gorąco!