Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mereth pisze:Ja też bym chciała
Paulaaa pisze:Mereth pisze:Ja też bym chciała
to jak bys tak bardzo już chciała to może dostaniesztylko powiedz jaki smak
Mereth pisze:Paulaaa pisze:Mereth pisze:Ja też bym chciała
to jak bys tak bardzo już chciała to może dostaniesztylko powiedz jaki smak
Cytrynowe i wiśniowe![]()
MaryLux pisze:Ceść Niko. Dlacego tak dałeś sobie kota pogonić? I to jakiemuś psybłendzie?
Inka
Paulaaa pisze:MaryLux pisze:Ceść Niko. Dlacego tak dałeś sobie kota pogonić? I to jakiemuś psybłendzie?
Inka
Inecko bo on mnie zaatakował z zaskoczenia ale ja mu oddałem broniąc dużej![]()
MaryLux pisze:Paulaaa pisze:MaryLux pisze:Ceść Niko. Dlacego tak dałeś sobie kota pogonić? I to jakiemuś psybłendzie?
Inka
To stlasne, jakim plawem on siem tam pojawił?
Inka
Paulaaa pisze:MaryLux pisze:Paulaaa pisze:MaryLux pisze:Ceść Niko. Dlacego tak dałeś sobie kota pogonić? I to jakiemuś psybłendzie?
Inka
Inka
Ja go kilka lazy widziałem bo ona jest z podwólka- nie ma domu na psecywko ale Ci ludzie wcale o niego nie dbają spi zawse u nich na oknie i jest lekko chudy ale cemu psysedł do mnie z takimi złymi intencajmi to ja nie wiem![]()
MaryLux pisze:Paulaaa pisze:MaryLux pisze:Paulaaa pisze:MaryLux pisze:Ceść Niko. Dlacego tak dałeś sobie kota pogonić? I to jakiemuś psybłendzie?
Inka
Inka
Ja go kilka lazy widziałem bo ona jest z podwólka- nie ma domu na psecywko ale Ci ludzie wcale o niego nie dbają spi zawse u nich na oknie i jest lekko chudy ale cemu psysedł do mnie z takimi złymi intencajmi to ja nie wiem![]()
A moze on po plostu zazdlosny jest albo tes by chciał mieć to samo co i Ty?
Inka
Paulaaa pisze:sweet-a pisze:i co nie dostanęPaulaaa pisze:Racja, spóźniłyście się na lody![]()
Witajcie znowu u nas![]()
bry
jak się tak bardzo upominasz to dostaniesz![]()
prosze![]()
![]()
Wszystko u nas w porządku, mała skacze po dwa metry w kazdą strone
Niko ogółem śpi albo siedzi na podwórku
Mecia się ostatnio rozruszała i w końcu wchodzi SAMA na górę i już nie gryzie Nikodema NIGDYbo Karmela i Czekole to tak
![]()
Karmel już zdrów jak ryba biega skacze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bajera, Lifter i 17 gości