Macho to Ty masz taki stosunek do dziczków jak ja

Kiwaczek sie cudnie bawi myszką

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Barbara Horz pisze:Te maluszki, ze strychu jeszcze odrobaczane nie są bo za malutkie, kotce też nie mogę podać, bo karmi.
Kiwaczek dzisiaj bardzo spokojny. Rano zrobił qpala - ładnegoTylko wydaje mi się, że mało zjadł. Tylko, że ja pewnie przesadzam, bo panikara jestem.
Bazylek też bardzo grzeczny i to mi się wcale nie podobaJak dobrze pójdzie to w poniedziałek ma jechać do nowego domku, żeby się tylko nie rozchorował .
marcela35 pisze:nasze dzikie lokatorki doszły juz do siebiemusimy je odpchlić i czymś spryskać klatkę i piwnice bo sąsiedzi zapowiedzieli, że otrują koty jeśli będą pchły
![]()
starchurka pisze:Ja całkiem tycią Tocię odrobaczałam pyranthelum (nie pamiętam teraz jak się oblicza te mikroskopijne ilości). Dość, że był to niezły pomysł. Nie pamiętam dokładnie, ile ona miała. Pyranthelum nie działa jednak na np. tasiemce
Odrobaczanie kotów
Plan odrobaczania dla kotów:
- pierwsze odrobaczenie w wieku ok. 4 tygodni
- kolejne w wieku ok. 6 tygodni
- później odrobaczanie co pół roku w przypadku kotów domowych lub co 3 miesiące w przypadku kotów wychodzących albo polujących
Klarusia była u mnie na tymczasie . Była przecudownym , przekochanym i przewesołym kotkiem . Cieszmy się z tego , że przynajmniej przez kilka dni było jej dobrze . Wierzcie mi , że naprawdę było . Kociak uwielbiał sie przytulać i spędzać noce w łóżku z głową wtuloną w moją szyję . Jak to mówią " nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło " ... Pomyślcie o tym jakby się męczyła żyjąc na wolności . Kocham Cię Klara ( mój mały kochany maciupek :* ). Pozdrawiam !Beata pisze:Adria pisze:Biedna Klara![]()
Kotek byl obojniakiem. Mial jądra wew., zewnetrzne narządy żeńskie. Moczowód uchodzil do prostnicy. Odbyt ślepy uchodzil do niedorozwiniętej pochwy![]()
Straszne to wszystko. Co ona musiala sie wycierpieć
jak sobie pomysle, ze Telme to ominelo, to trzesa mi sie nogi...
ona miala, na szczescie, meskie zewn (jadra, pracie nie "wyszlo", z tego powodu jak podejrzewam trzeba bylo jej ujscie cewki moczowej operacyjnie powiekszac w wieku 6 tygodni), zenskie wewn...
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51, puszatek i 71 gości