Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Miuti pisze:Czy ktoś by mi pomógł przy odppchleniu kotki "spod blachy"?
kosma_shiva pisze:Agnieszko, dzwoniłaś do tej pani z TOZu?
Aha, i czy w związku z nowymi maluszkami, ja mogę nadal zawieźć do Chirona te dwa z Wenecji?
ewentualnie jednego, jesli się tamten nie zlapie?
Jadę tam właśnie o 15tej.
Jana pisze:GreenEvil pisze:Wawa to ortopedyczna dziura![]()
Ej, jest co najmniej dwóch świetnychW porywach do trzech.
Jana pisze:A Pusię z połamaną miednicę i uszkodzonym stawem biodrowym naprawiła mi wetka-chirurg (nie ortopeda), miednica się zrosła, łapa działa całkiem nieźle po amputacji główki kości udowej.
Nie jest tak tragicznie
kosma_shiva pisze:Agnieszko, dzwoniłaś do tej pani z TOZu?
Tweety pisze:Kolejna piątka kociuszków w Chironie, jeden od Kosma_shiva z Wenecji i cztery z naszego schronu. Wg wetów, jeżeli z tej czwórki schroniskowych przeżyje chociaż jeden to i tak będzie dobrze![]()
![]()
![]()
Kinya robiła fotki, jak je dostanę, to wkleję ale ponoć to co tam widać to obraz nędzy i rozpaczy, zdeformowane pyszczki od kociego kataru, całe zaropiałe, oczy pełne ropy, ponoć koszmar, ledwo przypominają koty.
Z dobrych wieści, dwa kociai od p. Zosi sa już w domach w tym jedna kocinka, którą już dwa razy oddawano, bo sika po kątach i jest dzika![]()
Dzwoniłam też dzisiaj do pani, która adoptowała Biankę, dawno takiej ilości zachwytów nad kotem nie słyszałamBianka kupiła sobie wszystkich, było powiedziane przez pana domu, że kotka śpi na swojej poduszeczce. Po dwóch dniach nadal śpi na poduszeczce ... należącej do pana domu, razem z nim w łóżku
Co te koty z nami robią
![]()
Kinya zawiozła Mufkę na operację, zobaczymy co tam zdziałają.
W sobotę albo poniedziałek zabieram kocice po sterylkach z Chirona i odstawiam do p. Kazi, przy okazji zobaczę co z tą trikolorką Kamą, bo możliwe, że trzeba też będzie ją wziąć do weta i może zabierzemy kolejną czwóreczkę maluchów do Chirona. Wiecie czego się obawiam? Że wyciągniemy cała 30 kociąt stamtąd ... tylko dla tego, że przeżyje z nich tylko kilka
Tweety pisze:Justynka, Tornado ile ma tygodni? bo jest dom pod Krakowem dla czarnego kociuszka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 97 gości