ciesze sie ze Zuzia ma juz domek
Moderator: Estraven

magdaradek pisze:Dziewczyny, mam taką sprawę:
Mój kuzyn, gdy dowiedział się, że mam dwa kociaki, skorzystał z takiej promocji, gdize dostaje się wyprawkę od Whiskasa...właśnie dziś to mi przysłali - córka dzwoniła. Ja wiem, że to jedzenie to można o kant nie powiem czego potłuc, ale tak się zastanawiam - czy mam to do kosza wywalić? Czy może jednak jakimś bidom by się przydało?
No bo czasem koty jedzą gorsze rzeczy, nie? No ale.....te nasze schroniskowe maluchy to chyba nie powinny tego dostać?
Poradzicie coś?
Dzień dobry.
Jestem nowa na forum, więc z góry przepraszam jeśli źle trafiam.
Mieszkam z mężem od niedawna w Zduńskiej Woli.
Mamy dość dużo zwierząt, ( pies ze schroniska, świnka morska i żółw).
Chcielibyśmy zaadoptować kotkę. Stwierdziliśmy że im mniejsza tym lepiej z tego względu że zależy nam aby się zaprzyjaźniła z pieskiem.
Problemem który przeciąga adopcję jest brak transportu. Szukaliśmy zwierzątka na miejscu w mieście jednak stwierdziliśmy że lepiej będzie jak przygarniemy bezdomnego kotka ze schroniska. Jeśli jest kotek którego moglibyśmy wziąć- czy ktoś by go nam przywiózł?
Nie mamy ani kontenerka, ani nie jesteśmy mobilni.
Dajcie znać
Miłego ,spokojnego dnia!
Magda
i żółw.....

ruru pisze:Na forum vivy znalazłam takie ogłoszenie:Jeśli jest kotek którego moglibyśmy wziąć- czy ktoś by go nam przywiózł?
Nie mamy ani kontenerka, ani nie jesteśmy mobilni.

Użytkownicy przeglądający ten dział: bpolinski33, jolabuk5, puszatek, sebans i 90 gości