ps: Już po kąpieli, czyli spanie na siedząco

i kocia wystawa:

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Moje też się pchają do brodzika. Woda jest the best!
vadee pisze:kalair pisze:Moje też się pchają do brodzika. Woda jest the best!
a dopiero co pisałam, że pogardziły kąpielą
nie możesz do wetki zadzwonić? Na pewno by w takiej sytuacji wcześniej przyszła!!!vadee pisze:Martwię się o Maleństwo
wczoraj się zaczęło od braku apetytu, całą noc wymiotowała śliną, śniadania nie tknęła - nawet convalescence'a
a wetka otwarta dziś od 10martwię się
agul-la pisze:moze cos malenstwu zaszkodzilo?cos z jedzonka?takie maluchy sa wrazliwe bardzo. to na pewno nic powaznego.
hihi pisze:nie możesz do wetki zadzwonić? Na pewno by w takiej sytuacji wcześniej przyszła!!!
Nie dostawaj zawału, tylko się szykuj do weta! Za 30minut będzie przyjmował!vadee pisze:agul-la pisze:moze cos malenstwu zaszkodzilo?cos z jedzonka?takie maluchy sa wrazliwe bardzo. to na pewno nic powaznego.
nie mam pojęcia
Może to jakieś robale? Dopiero dziś szłyśmy na 1. odrobaczanie?hihi pisze:nie możesz do wetki zadzwonić? Na pewno by w takiej sytuacji wcześniej przyszła!!!
pewnie tak, ale dopiero skończyłam poranne korki, więc i tak bym dużo wcześniej nie dała rady przyjść
Miniówka tak poza tym jest w formie, szaleje itp., no ale ja już zawału dostaję, od razu mi sie przypomina Miodziowa historia
hihi pisze:Nie dostawaj zawału, tylko się szykuj do weta! Za 30minut będzie przyjmował!
efreja pisze:Vadee, u Miniówki mogą to być robale ale równie dobrze mogła nałykać się sierści i gdzieś jej zalega. One przecież wzajemnie się wylizują a u takiego maluszka dużo nie trzeba. Zapytaj weta czy można jej podać jakąś pastę odkłaczającą lub rozpuszczającą kulki włosowe. Pozostałym kotom tez dobrze jest podać czasem tę pastę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 61 gości