Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MarciaMuuu pisze:Kirus wymyśliła sobie nową zabawę. Mam filtr do wody Brita - taki w dzbanku. Nalewa się do niego wody górą przez taka klapeczkę, a klapeczka odskakuje zamykając wieczko dopiero pod wpływem wody ze środka (gdy jest full). Kiruś idzie sobie blatem, zatrzymuje się przy filtrze, łapką otwiera klapeczkę (która się nie zamknie, bo wody niet) i idzie sobie dalej. Ona to robi cały czas, tak jakby poprawiała, pedantka jedna. "Nie, nie, nie Marcia, tak jest źle, klapka powinna być otwarta, o, zobacz, tak. Wrrr...znowu zamknęła, ja to mam pełne łapki roboty, żeby po Dużej poprawiać i układac wszystko
"
MarciaMuuu pisze:Duża ma zwidy, że jesteśmy chorzy![]()
Kotołki
MarciaMuuu pisze:
Kirus wymyśliła sobie nową zabawę. Mam filtr do wody Brita - taki w dzbanku. Nalewa się do niego wody górą przez taka klapeczkę, a klapeczka odskakuje zamykając wieczko dopiero pod wpływem wody ze środka (gdy jest full). Kiruś idzie sobie blatem, zatrzymuje się przy filtrze, łapką otwiera klapeczkę (która się nie zamknie, bo wody niet) i idzie sobie dalej. Ona to robi cały czas, tak jakby poprawiała, pedantka jedna. "Nie, nie, nie Marcia, tak jest źle, klapka powinna być otwarta, o, zobacz, tak. Wrrr...znowu zamknęła, ja to mam pełne łapki roboty, żeby po Dużej poprawiać i układac wszystko
"
Avian pisze:BryMarciaMuuu pisze:
Kirus wymyśliła sobie nową zabawę. Mam filtr do wody Brita - taki w dzbanku. Nalewa się do niego wody górą przez taka klapeczkę, a klapeczka odskakuje zamykając wieczko dopiero pod wpływem wody ze środka (gdy jest full). Kiruś idzie sobie blatem, zatrzymuje się przy filtrze, łapką otwiera klapeczkę (która się nie zamknie, bo wody niet) i idzie sobie dalej. Ona to robi cały czas, tak jakby poprawiała, pedantka jedna. "Nie, nie, nie Marcia, tak jest źle, klapka powinna być otwarta, o, zobacz, tak. Wrrr...znowu zamknęła, ja to mam pełne łapki roboty, żeby po Dużej poprawiać i układac wszystko
"
Wietrzy dzbanuszek, żeby sie powietrze w środku nie stęchło![]()
... a może ma umowę z pająkami, że im otworzy, żeby mogły się napić ?
MarciaMuuu pisze:No i dorobiłam sie kota alergika![]()
![]()
Najprawdopodobniej.
Posiew jałowy.
W zeskrobinach nic nie było.
Mam przesrane![]()
![]()
Generalnie mamy teraz odstawić suche![]()
Kira sie podłamie, podejrzewam, że czuła sie ostatnio jak w raju, gdzie renalkowe chrupki leżały sobie w kuchni i czekały prawie wyłącznie na nią![]()
Maciek-Misiek też pewnie zachwycony nie będzie![]()
Dostał tez antybiotyk, bo jedno miejsce ze zmianami sobie zadrapał. Kontrola w przyszłym tygodniu w czwartek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1388 gości