Tak na serio podpisanie umowy przyspieszył mój TŻ, który jest fotofgrafikiem i chciał zrobić reportaż z domu tymczasowego - łącznie z podpisywaniem umowy. Więc co zrobiłyśmy z Myszką?...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
starchurka pisze:Tak na serio podpisanie umowy przyspieszył mój TŻ, który jest fotofgrafikiem i chciał zrobić reportaż z domu tymczasowego - łącznie z podpisywaniem umowy. Więc co zrobiłyśmy z Myszką?.... No, właśnie...
oby taka passa trwała nadalAna_Zbyska pisze:Czyli jak dobrze liczę, dzisiaj 3 adopcje
Barbara Horz pisze:Aniu, gratulacei tym samym uratowałaś nas stan i nie mamy 70 kotów
weatherwax pisze:Barbara Horz pisze:Aniu, gratulacei tym samym uratowałaś nas stan i nie mamy 70 kotów
Nie, na pewno nie 70, ale ile? Hmmm... to jest trudne do obliczenia, naprawdę.![]()
starchurka pisze:weatherwax pisze:Barbara Horz pisze:Aniu, gratulacei tym samym uratowałaś nas stan i nie mamy 70 kotów
Nie, na pewno nie 70, ale ile? Hmmm... to jest trudne do obliczenia, naprawdę.![]()
70-3+4=71
weatherwax pisze:- 3 = - Xena, Kiki i Honey, tak?
Kocią mamę właśnie odwiozłam na sterylkę. Ona jednak nie będzie oswajana i nie pójdzie do adopcji - zostanie wypuszczona tam, skąd przyszła. Jest spokojna, jak człowiek się do niej nie zbliża, w przeciwnym razie szaleje ze strachu. Po zabiegu wróci na swoje podwórko. A maluszki prędzej si e oswoją bez niej. Z kuwety korrzystają bez problemu, z miseczki z żarełkiem też.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 102 gości