moś pisze:A jak sie wstanie póżniej to same sie wykarmia i same kuwete sprzatna
taaaaa...chyba twoje

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moś pisze:A jak sie wstanie póżniej to same sie wykarmia i same kuwete sprzatna
tosiula pisze:moś pisze:A jak sie wstanie póżniej to same sie wykarmia i same kuwete sprzatna
taaaaa...chyba twoje
moś pisze:tosiula pisze:moś pisze:A jak sie wstanie póżniej to same sie wykarmia i same kuwete sprzatna
taaaaa...chyba twoje
to tak przekornie bylo bo i tak przeciez dostana, tylko poczekaja dluzej troche
bubor pisze:
kto rano wstaje temu nie staje![]()
![]()
, oczywiście sił na codzienne obowiązki
Marcelibu pisze:bubor pisze:
kto rano wstaje temu nie staje![]()
![]()
, oczywiście sił na codzienne obowiązki
No oczszszywiście.....![]()
skaskaNH pisze:
A poza tym - futra uprzejmie donoszą, że odwiedziła je dziś cioteczka Mimw i próbowała je wygłaskać
mimw pisze:Chciałam się pochwalić, że poznałam całą siódemkę śliczności, krągłości, milutkich futerek (Kubuś rulez
), malutkich dzikusek i spędziłam przemiłe popołudnie ze wspaniałą gospodynią tegoż wątku
![]()
Zazdrośćcie mi
skaskaNH pisze:A w ogóle to dzieńdobry wieczór wszystkim
Bubor -dziękuję za zdjątko Dolores
Moś - uprzejmie donosze, że nie jestem chora i to wstawanie było tylko pojedynczym epizodem w moim życiorysie, bynajmniej nie zamierzam tego zwyczaju kultywować![]()
A poza tym - futra uprzejmie donoszą, że odwiedziła je dziś cioteczka Mimw i próbowała je wygłaskać
skaskaNH pisze:Moś - uprzejmie donosze, że nie jestem chora i to wstawanie było tylko pojedynczym epizodem w moim życiorysie, bynajmniej nie zamierzam tego zwyczaju kultywować![]()
:
bubor pisze:skaskaNH pisze:
Z jakim skutkiem ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 50 gości