MaryLux pisze:sweet-a pisze:Avian pisze:Brysweet-a pisze:witam czy ktoś mi może dać instrukcje wstawiania filmików
Będzie filmik???
a ma być
Obowiązkowo
koniecznie!!!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:sweet-a pisze:Avian pisze:Brysweet-a pisze:witam czy ktoś mi może dać instrukcje wstawiania filmików
Będzie filmik???
a ma być
Obowiązkowo
chyba dziś nie da rady transfer mam prawie przekroczonycatawba pisze:MaryLux pisze:sweet-a pisze:Avian pisze:Brysweet-a pisze:witam czy ktoś mi może dać instrukcje wstawiania filmików
Będzie filmik???
a ma być
Obowiązkowo
koniecznie!!!
sweet-a pisze:chyba dziś nie da rady transfer mam prawie przekroczonycatawba pisze:MaryLux pisze:sweet-a pisze:Avian pisze:Brysweet-a pisze:witam czy ktoś mi może dać instrukcje wstawiania filmików
Będzie filmik???
a ma być
Obowiązkowo
koniecznie!!!
catawba pisze:sweet-a pisze:chyba dziś nie da rady transfer mam prawie przekroczonycatawba pisze:MaryLux pisze:sweet-a pisze:Avian pisze:Brysweet-a pisze:witam czy ktoś mi może dać instrukcje wstawiania filmików
Będzie filmik???
a ma być
Obowiązkowo
koniecznie!!!
no to pechowo..
sweet-a pisze:catawba pisze:sweet-a pisze:chyba dziś nie da rady transfer mam prawie przekroczonycatawba pisze:MaryLux pisze:sweet-a pisze:Avian pisze:Brysweet-a pisze:witam czy ktoś mi może dać instrukcje wstawiania filmików
Będzie filmik???
a ma być
Obowiązkowo
koniecznie!!!
no to pechowo..
od 14 mam nowy okres naliczeniowy
sweet-a pisze:WITAJ Madziu JAK TAM Po spotkaniu
nie no pisze że do 150 MB
maggia pisze:sweet-a pisze:WITAJ Madziu JAK TAM Po spotkaniu
Fajnie było na spotkaniu. Szkoda, że nie było Ciebie. Może w marcu się skusisz albe w czerwcu będę panieńskie robić.
sweet-a pisze:maggia pisze:sweet-a pisze:WITAJ Madziu JAK TAM Po spotkaniu
Fajnie było na spotkaniu. Szkoda, że nie było Ciebie. Może w marcu się skusisz albe w czerwcu będę panieńskie robić.
żałuje że nie było mnie na spotkaniu - ale też bardzo bym żałowała jak bym nie została z TŻ-em , warto było![]()
już macie ustalone terminyfajnie lepiej można będzie zaplanować
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 82 gości